DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Par Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejas priekšsēdētājas vietniekiem ievēl Geikinu un Rotbergu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Komitejas priekšsēdētāja Linda Ozola: “Komitejas priekšsēdētāja vietnieku pienākumi vēl tiks sadalīti un atbildības jomas noteiktas. Lāsma Geikina kā savu darba prioritāti uzsver labu pārvaldību un OECD principu ievērošanu, kas ir korupcijas novēršanas pamatā. Tā kā otrs no komitejas priekšsēdētāja vietnieka amatu kandidātiem – Ints Ķuzis šobrīd atrodas ilglaicīgā slimības prombūtnē, Uģis Rotbergs uz šo laiku piekrita pildīt viņa pienākumus. Vēlam Ķuža kungam ātru atveseļošanos!”

L. Geikina ir Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātes profesore un vadošā pētniece. Darbojas kustībā “Par!” kā pārskata padomes priekšsēdētāja, kā arī ir valdes locekle “Neatkarīgajā izglītības biedrībā” un “Teoloģijas fakultātes biedrībā”.

U. Rotbergs ir Pasaules dabas fonda valdes priekšsēdētājs, eksperts uzņēmumā “Vides risinājumu institūts”, kā arī valdes loceklis  SIA “Remote Sensing”. Bija 10. Saeimas deputāts, no 2013. gada — Rīgas domes deputāts. U. Rotbergs pilda arī RD Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāja vietnieka ienākumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI