DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

"LVM Zemes dzīles" attīsta jaunas derīgo izrakteņu ieguves vietas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“LVM Zemes dzīles” mērķtiecīgi attīsta derīgo izrakteņu ieguves vietu tīklu, lai sniegtu atbalstu tautsaimniecībai, piedāvājot augstvērtīgus minerālos materiālus un to maisījumus arvien jaunās ieguves vietās visā Latvijā.

Šogad uzņēmums atvēris četras jaunas derīgo izrakteņu ieguves vietas – “Šmecene-2015.g.”, “Mucenieki-LVM”, “Liepieni-LVM” un “Gulāni”, papildus tām, minerālie materiāli ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem, būvmateriālu ražošanai, kā arī pašpatēriņam joprojām ir pieejami visā Latvijas teritorijā.

Minerālie materiāli un to maisījumi sagatavoti atbilstoši “LVM Meža infrastruktūras” un AS “Latvijas valsts ceļi” noteiktajām ceļu specifikāciju prasībām. To ražošanas procesa laikā tiek veikta regulāra minerālo materiālu testēšana, nosakot granulometrisko sastāvu, filtrācijas koeficientu, drupināto un lauzto daļiņu procentuālo daudzumu, Losandželosas koeficientu un citus kvalitātes rādītājus. Sagatavotajiem minerālajiem materiāliem un to maisījumiem tiek izsniegtas ekspluatācijas īpašību deklarācijas un CE marķējumi atbilstoši kvalitātes novērtēšanas sistēmai “2+” vai “4”.

“Turpinoties būvniecības darbu sezonai, uzņēmējiem ir būtiska materiālu pieejamība, uzticami sadarbības partneri, kā arī samērīgas izmaksas. Mēs reaģējam uz sadarbības partneru vajadzībām un piedāvājam sertificētus minerālo materiālu maisījumus pēc pasūtījuma, tādējādi ļaujot uzņēmējam nodrošināt laicīgu un kvalitatīvu darbu izpildi,” stāsta “LVM Zemes dzīles” ražošanas vadītājs Kārlis Volfs.

LVM derīgo izrakteņu ieguves vietās pieejami smilts-grants maisījumi un dažādu frakciju smalkie materiāli. Līdz gada beigām LVM ir iecerējusi nodrošināt ražotu minerālo materiālu un to maisījumu pieejamību vismaz 25 derīgo izrakteņu ieguves vietās visā Latvijas teritorijā.

Par sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās aicinām sazināties:

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI