DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
09. septembrī, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Tradicionālais Hercoga Jēkaba gadatirgus Kuldīgā nenotiks, bet būs citi rudens tirdziņi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tradicionālais un daudzu iemīļotais Hercoga Jēkaba tirgus Kuldīgā, kas ierasti bija vērienīga dižandele ar visu Kuldīgas novada pagastu piedalīšanos un bagātīgu kultūras programmu, šogad nenotiks. Taču sestdien, 3. oktobrī, no 11.00 līdz 18.00 Kuldīgā, Liepājas ielā pircējus gaidīs “Zelta rudens gadatirgus”.

“Zelta rudens gadatirgus”, ko rīko SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”, turpinās šogad aizsākto tematisko tirgu sēriju. Atgādinām, ka šogad jau notikuši trīs šādi tirgi – jūnijā “Jāņu tirgus”, jūlijā – “Tirgus liepziedu laikā”, bet augustā – “Tirgus vasaras pilnbriedā”.

Gadatirgū aicināti piedalīties amatnieki un amatu pratēji, tautas lietišķās mākslas studijas, mākslinieki un individuālie meistari, ekoloģiski tīru Latvijā audzētu pārtikas produktu ražotāji, našķu un saldumu tirgotāji.

Tirgotāji aicināti pieteikties tirdziņam 20. septembrim, aizpildot pieteikuma veidlapu internetā: https://kkp.lv/reistracija/amatnieku-tirgus-zelta-rudens-gadatirgus Tirgotāji aicināti pieteikties laikus, jo tirgotāju skaits ir ierobežots! Tirdzniecības noteikumi atrodami: https://kkp.lv/assets/Uploads/03-10-2020-TirdzniecibasNoteikumi.pdf Papildu informācija saņemama pa tālruni 26603289 vai e-pastā: dace.grehova@kuldiga.lv.

Kuldīgas novada iedzīvotājiem tirdzniecība “Zelta rudens gadatirgū” ir bez maksas!

Vairāki rudens gadatirgi norisināsies arī Kuldīgas novada pagastos:

  • 12. septembrī 10.00 Kabiles centrā pie dīķa – “Tirgus lustes Kabilē”. Aicināti visi pirkt un pārdot gribētāji! Tirgus lustēs piedalīsies Kuldīgas tehnoloģiju un tūrisma tehnikums ar praktikumiem kulinārijā, kokizstrādājumiem un skaistumkopšanā, sejas apgleznošana ar hennu vai glitertatoo. Tradicionālajai izsolei aicinām piedāvāt mājās lieko, dārzos izaudzēto, pagrabā salikto, pudelēs un burkās iepildīto, mežos salasīto, upēs izzvejoto un pļavās ievākto. Par jautrību pasākuma laikā parūpēsies DJ Mareks. Tirgotājus aicinām pieteikties pa tālr. 25618976.
  • 19. septembrī 10.00 Vārmes brīvdabas estrādē “Liepu birzs” – Vārmes rudens gadatirgus. Par rudens gadatirgus noskaņu rūpēsies lauku kapela “Luste” un par jautrību gādās Vārmes amatierteātris “Es un Tu”, būs iespēja redzēt arī līnijdeju grupas “Romance” priekšnesumus. Klātienē varēs mēroties armvrestlinga cīņās, kā arī vērot K. Agapovas un zirga Populārs paraugdemonstrējumus. Būs iespēja nobaudīt tradicionālo dārzeņu sautējumu, bada pankūkas un mājās brūvēto alu. Spēcīgākie un veiklākie tirgus apmeklētāji varēs mēģināt “iekarot” tradicionālo Umurkumuru ar tai raksturīgo noslēpumaino saturu. Arī šogad neatņemama Vārmes rudens gadatirgus sastāvdaļa būs Lielā loterija ar dažādām interesantām un vienreizējām balvām.  Aicināts ikviens pirkt un pārdot gribētājs!
  • 25. septembrī 13.00 Kurmāles pagasta pārvaldes pagalmā – Miķeļa tirgus kopā ar Vilgāles sākumskolas skolēniem.  Aicinām arī citus tirgotājus!
  • 25. septembrī 13.00 Turlavas pagasta Dižgaiļu parka estrādē – “Miķeļdienas tirgus”. Muzikālajā daļā priecēs folkloras kopa “Atštaukas”.
Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI