DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Alūksnē notiks jaunsargu instruktoru mācību seminārs

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2. līdz 11. jūnijam Alūksnes novada Alsviķu pagasta Meža Strautiņos, NBS militārajā poligonā “Lāčusils” notiks Jaunsardzes centra organizētais mācību seminārs jaunsargu instruktoriem, kura laikā instruktori pilnveidos savas zināšanas un iegūs kvalifikāciju, lai vadītu jaunsargiem drošas un kvalitatīvas nodarbības.

Šajā mācību seminārā piedalīsies 17 jaunsargu instruktori, kuriem šis būs pirmais šāda veida mācību seminārs.

Semināra mērķis ir apmācīt un sagatavot jaunos instruktorus tādos mācību blokos, kā nodarbību sagatavošana un vadīšana un stacionārā šaušana ar mazkalibra ieročiem, lai paaugstinātas bīstamības nodarbības jaunsargiem tiktu vadītas atbilstoši visām prasībām un noritētu droši.

Kvalifikācijas paaugstināšanas seminārus Jaunsardzes centrs organizē, lai nodrošinātu to, ka jaunsargiem nodarbībās tiek pasniegts kvalitatīvs un vienots mācību saturs, kā arī lai pārliecinātos, ka instruktoriem ir atbilstošas zināšanas un prasmes, realizējot drošas nodarbības jaunsargiem.

Jau ziņots, ka Jaunsardzes centrs instruktoru seminārus organizē divas reizes gadā, taču šogad notiks trīs semināri. Organizācija mainīta ar mērķi pielāgoties valstī noteiktajām vadlīnijām, kas sevī ietver dažādus piesardzības pasākumus vīrusa COVID-19 infekcijas izplatīšanās prevencijai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI