DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Bērnu slimnīcā ierobežo ambulatoros un dienas stacionāra pakalpojumus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Informējam, ka ar š.g. 18. martu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS) tiek pārtrauktas ambulatorās vizītes un dienas stacionāra pakalpojumi līdz 14. aprīlim. Lūdzam sekot līdzi aktuālajai informācijai mājas lapā bkus.lv, kā arī sociālajos medijos @bernuslimnica.

Šobrīd tiek atceltas visas plānveida operācijas, manipulācijas, izmeklējumi un konsultācijas. Izņemot pacientus, kuriem nepieciešama nepārtraukta terapija, piemēram, onkoloģijas pacienti un reimatoloģisko saslimšanu pacienti, kuri saņem bioloģisku terapiju.

Ar pārējiem pacientiem Bērnu slimnīcas Klientu apkalpošanas speciālisti sazināsies tuvākajā laikā un informēs par iespējām pakalpojumu saņemt vēlāk. Bērnu slimnīca aktīvi strādā pie iespējas nodrošināt konsultāciju saņemšanu attālināti.

Uzsveram, ka Neatliekamā medicīniskā palīdzība tiks sniegta kā līdz šim. Ja šobrīd atrodaties pašizolācijā un novērojat Covid-19 saslimšanai raksturīgos simptomus vai ir kādas citas sūdzības, kuru dēļ nepieciešama neatliekama palīdzība, zvaniet 113 un Jums palīdzēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI