DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Baltijas valstu prezidenti Rīgā apspriedīs NATO samita rezultātus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

17. decembrī Valsts prezidents Egils Levits uz Rīgu ir uzaicinājis savus Baltijas valstu kolēģus, lai Rīgas pilī trīs Baltijas valstu prezidentu sarunās apspriestos par reģionālo projektu virzību un NATO samita rezultātiem. Pēc tikšanās Egils Levits, Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida (H. E.Mrs Kersti Kaljulaid) un Lietuvas prezidents Gitans Nausēda (H. E. Mr Gitanas Nausėda) apmeklēs Ziemassvētku tirdziņu Doma laukumā un Latvijas Radio 5 labdarības maratona norises vietu.

Trīs Baltijas valstu prezidenti pārrunās 6. decembrī Rīgā notikušo Baltijas valstu premjerministru vizīti un Baltijas Asamblejas darbību, īpaši pievēršoties reģionālajai sadarbībai dzelzceļa infrastruktūras projektā “Rail Baltica” un enerģētikas jautājumos. Tāpat tiks pārrunāti NATO samita Londonā secinājumi, transatlantiskās attiecības, austrumu partnerība, attiecības ar Krieviju un Baltkrieviju, sadarbība Trīs jūru iniciatīvā un citi temati.

Tikšanās sāksies ar Lietuvas un Igaunijas prezidentu ierakstu Viesu grāmatā, visu trīs valstu delegāciju sarunām un kopīgu E. Levita, K. Kaljulaidas un G. Nausēdas preses konferenci.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI