DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Kustība #Atkrāpies! aicinās diskutēt par izvairīšanos no krāpniecības un ziņošanu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 31. oktobrī, pretkrāpšanas kustība #Atkrāpies! piedalīsies lielākajā Latvijas skolēnu, jauniešu un skolotāju uzņēmējdarbības konferencē #UzdrīkstiesUzvarēt. Visas dienas garumā #Atkrāpies! stendā būs iespēja uzzināt par kustību un iespējām tai pievienoties, kā arī diskutēt par to, kā izvairīties no krāpšanas savā ikdienā.

#Atkrāpies! aicinās konferences dalībniekus izaicināt sevi un draugus dažādos konkursos un aktivitātēs par godprātīgu nodokļu maksāšanu, uzņēmējdarbības sākšanu un izvairīšanos no krāpniecības. Stendā un pie tā konferences apmeklētājiem būs iespēja izteikt savu viedokli par cilvēkiem, kuri ziņo par krāpniecību, kā arī izmēģināt kustības ziņošanas rīku internetā. Tāpat dalībniekiem būs iespēja iejusties dažādās darba vidēs ar virtuālās realitātes palīdzību.

Konferenci organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Junior Achievement Latvija, lai izglītotu Latvijas jauniešus par uzņēmējdarbības vidi un iespējām, ko tā dod.

Pretkrāpšanas kustība apvieno organizācijas, kurām rūp godīgums šajā valstī un kuras ir gatavas par to cīnīties un šajā cīņā iesaistīt visu Latvijas sabiedrību. Šis ir jau trešais gads, kad Latvijā tiek īstenota iniciatīva kopīgi sadarboties krāpšanas apkarošanas un sabiedrības izglītošanas jautājumos. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI