DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

Jauniešu konference "Zelta Rudens pārgājiens"

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Biedrība “Klubs “Māja” – Jaunatne vienotai Eiropai”  2019. gada 19. – 20. oktobrī Tīnūžu tautas namā rīko tīklošanās konferenci jauniešiem par starpnozaru sadarbību. Tā organizēta interesentiem un Klubs “Māja” reģionālajām pārstāvniecībām no visas Latvijas, lai izvērtētu jaunatnes sadarbību ar publisko un privāto sektoru, kā arī sagatavotu jauniešus aktīvai pilsoniskai līdzdalībai

Konferences ietvaros jaunieši satiks un iepazīsies ar pieredzējušiem profesionāļiem, kuri ikdienā darbojas vai sadarbojas ar jaunatnes sektoru. Programmas gaitā dalībnieki iepazīsies ar dažādu nozaru pārstāvju perspektīvām uz sadarbību – NVO, pašvaldību iestādes, valsts institūcijas un mūsu pašu jaunietes Evas Ķeružes iespaidiem par personīgā zīmola lomu sadarbībā. Pārresoru koordinācijas centrs sniegs vieslekciju par starpinstitucionālo sadarbību un pilsoņu ietekmi uz valdības lēmumiem, Eva Ķeruže, Jauniešu Saeimas deputāte un aktīviste, sniegs īslekciju par personīgā zīmola izveidi un lomu sponsoru piesaistē, un citi eksperti viesosies, vadot vieslekcijas.

Pieteikšanās “Klubs “Māja” – jaunatne vienotai Eiropai” Facebook lapā – (@klubsmaja) un mājaslapā www.klubsmaja.lv sadaļā “Jaunumi > Pasākumi”. Pilna pasākuma programma un citi jaunumi skatāmi @klubsmaja Facebook kontā. Transports no Rīgas uz norises vietu un atpakaļ dalībniekiem tiks nodrošināts, izbraukšana no Rīgas 19. oktobrī 10.00. Visi izdevumi tiek segti un  dalības maksas nav. Līdzi jāņem personīgā krūze, guļammaiss un matracītis, uz kura gulēt.

Klubs “Māja” ir pirmā jauniešu organizācija Latvijā, kuras mērķis bijis informēt  un izglītot jauniešus par Eiropas savienības mērķiem  un vērtībām. Organizācijai ir teju 25 gadu pieredze projektu realizēšanā un pasākumu – semināru, lekciju, konferenču, nometņu – veidošanā. Zelta Rudens  pārgājiens ir organizācijas tradīcija, kurā informācija par aktuālo Eiropas Savienībā un jaunatnes jomā tiek apvienota ar dažādām  jauniešiem interesējošām un noderīgam aktivitātēm. Zelta rudens pārgājiena laikā atskatāmies uz pagājušo gadu un domājam par nākamo. Šāda konference notikusi daudzviet Latvijā, tostarp Daugavpilī, Rīgā, Siguldā un Bēnē.

Projekts īstenots Izglītības un Zinātnes ministrijas Valsts jaunatnes budžeta programmas 2019. gadam ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI