DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Jēkabpilī sāksies lekciju cikls „Satikšanās tilts”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Biedrība kristīgai paaudžu kopībai „Tilts” šoruden aicina uz lekciju ciklu „Satikšanās tilts”.  Ciklā tiks runāts par ģimenēs un sabiedrībā aktuālām tēmām, sniedzot atbildes uz jautājumiem un meklējot piemērotas metodes problēmsituāciju risināšanai. Projekts norisinās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības atbalstu.

Laikā, kad tiek apšaubītas ilgā laika posmā stabilizējušās sabiedrības vērtības, paplašināti jēdzieni un nojauktas tradicionālās ētikas robežas, cilvēkam, kurš ir uz attiecību veidošanu vērsta būtne, ir viegli apjukt. Jautājumu par to, kā būtu pareizi rīkoties, domāt un justies ir vairāk, nekā atbilžu. Noturība pret ārējiem satricinājumiem un stresu pasliktinās, velkot līdzi arī attiecību kvalitāti. Kā būt mierā ar sevi un savējiem, kā balansēt fizisko un emocionālo un kā vadīt dažādas problēmistuācijas – par šo un daudziem citiem mūsdienu cilvēkam aktuāliem jautājumiem plānots runāt lekciju ciklā “Satikšanās tilts”.

Lekciju cikla ietvaros notiks 12 lekciju tipa nodarbības par šādām virstēmām: veselība, vecāku lietas, pašizaugsme un attiecību lietas. Tās vadīs biedrības KPK „Tilts” profesionāļi – Laimdota Kancāne, Laila Malceniece, Kristīne Ozoliņa, Ruta Silapētere, Velta Daukste, Ilze Krastiņa un Inita Zarkeviča.

Pirmā lekcija notiks 24.septembrī pl.17.30 biedrības KPK „Tilts” telpās Palejas ielā 5, 2.stāvā. Nodarbībā „Rudens krāsu un smaržu virpulī” dalībniekiem būs iespēja apgūt augu mandalas veidošanu. Materiāli būs pieejami. Tomēr, ja ir kādi īpaši mīļu augi un iespēja savākt, aicinām tos ņemt līdzi. Nodarbības ilgums ~1,5 h; nodarbības laikā tiks nodrošināta bērnu pieskatīšana.

Interesentus aicinām pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi rozlapa.ieva@gmail.com vai zvanot uz tālruņa numuru 28367422. Iepriekšēja pieteikšanās vēlama, lai nodarbības vadītāji varētu sagatavot pietiekami daudz darba materiālus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI