DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

10. augustā notiks Babītes novada vasaras sporta spēles 2019

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai noskaidrotu novada aktīvākos un labākos sportistus, kā arī veicinātu saikni ar sportu un popularizētu fizisko kultūru un sporta veidus, 2019. gada 10. augustā pie Piņķu ūdenskrātuves norisināsies gada lielākais sporta notikums Babītes novadā – „Babītes novada vasaras sporta spēles 2019”.

Šogad vasaras sporta spēlēs plānotas vienpadsmit dažādas sportiskas aktivitātes. Būs iespēja pārbaudīt spēkus gan komandu spēlēs, gan individuālās disciplīnās.

Sacensībās aicināti piedalīties Babītes novada iedzīvotāji un novada viesi – ikviens, kam sportiskas aktivitātes svaigā gaisā sagādā prieku un labsajūtu.

Komandu sporta spēlēm – volejbolam, futbolam un strītbolam – pieteikšanās no plkst. 10.00 līdz 10.40, pārējos sporta veidos – sacensību norises vietās no plkst. 11.00.

No plkst.11.00 notiks komandu sacensības: volejbols (4 x 4), futbols (6 x 6), strītbols (3 x 3), no 11.00 līdz 15.00 - sprinta skrējiens, tāllēkšana no vietas, lodes grūšana, komandu „biatlona” stafete (5 cilvēki, kopējā gadu summa ne mazāka par 120), svaru bumbu celšana, svaru stieņa spiešana guļus, jauktā šķēršļu joslas stafete (1 sieviete, 1 vīrietis, kopējā gadu summa ne mazāka par 60) un šķēršļu josla bērniem. Plkst. 15.00 plānota dalībnieku apbalvošana.

Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sadarbības memoranda ar lidostu „Rīga” ietvaros pasākumu vadīs lidostas datu aizsardzības speciālists Jānis Rāzna.

Pasākumu organizē Babītes sporta komplekss, kas, vērtējot dalībnieku sniegumu konkrētajās disciplīnās un noteiktajās vecuma grupās, 1.-3.vietu ieguvējiem piešķirs medaļas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI