DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Īslaicīgas pārmaiņas klientu apkalpošanā Latvijas Bankas kasēs un Kredītu reģistrā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2018. gada 13. un 14. jūnijā Rīgā notiks nozīmīgākais eiro zonas finanšu tirgus notikums - Eiropas Centrālās bankas (ECB) Padomes sēde par eiro zonas monetāro politiku. Saistībā ar ECB Padomes izbraukuma sēdes priekšdarbiem un norisi no pirmdienas, 11. jūnija, būs īslaicīgas pārmaiņas Latvijas Bankas klientu apkalpošanā klientu kasēs Rīgā un Kredītu reģistra informācijas izsniegšanā.

Klientu kases

11. - 14. jūnijā būs slēgtas klientu kases Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B. Klienti aicināti apmeklēt kases Latvijas Bankas centrālajā ēkā Rīgā, K.Valdemāra ielā 2A. Tur ierastie kases pakalpojumi (eiro nominālu maiņa, bojātas naudas apmaiņa, aizdomīgas naudas pārbaude, latu apmaiņa pret eiro, kolekcijas monētu un citu numismātikas preču tirdzniecība) tiks veikti 11., 12., 13. jūnijā no plkst.8.30 līdz 17.30, bet 14. jūnijā no plkst.8.30 līdz 12.00.

15. jūnijā kases Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B, darbosies ierastajā ikdienas režīmā - no plkst. 8.30 līdz 16.15.

Kolekcijas monētu un citu numismātikas preču iegādei iesakām izmantot vietni e-monetas.lv, kas piedāvā šo preču piegādi.

Kredītu reģistrs

11. - 14. jūnijā Latvijas Bankas Kredītu reģistra izziņas (ierastajā laikā no plkst. 8.30 līdz 17.30) varēs saņemt Latvijas Bankas telpās K.Valdemāra ielā 2A pie dienesta ieejas (sk. attēlā 2). Kredītu reģistrā iekļautās ziņas iespējams saņemt arī elektroniski (https://www.bank.lv/par-mums/uzdevumi/kreditu-registrs/informacijas-pieprasijums).

No piektdienas, 15. jūnija, Kredītu reģistra izziņas izsniegs ierastajās telpās Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B, 2. stāvā.

Latvijas Bankas Liepājas filiāles darbs nav mainīts. Ierastajā režīmā darbosies arī Latvijas Bankas uzturētās maksājumu sistēmas, tostarp zibmaksājumu serviss, kas ir pieejams 24/7/365 režīmā, starpbanku maksājumus izpildot acumirklī.

Pateicamies par izpratni un neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālruni 67022300 vai sūtīt e-pastu uz adresi info@bank.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI