DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Dabaszinātņu un matemātikas skolotāji pulcēsies ikgadējā konferencē „Dabaszinātnes un matemātika skolā efektīvi un radoši”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Universitātes (LU) Starpnozaru izglītības inovāciju centrs (SIIC) aicina bioloģijas, fizikas, ķīmijas, ģeogrāfijas, dabaszinību un matemātikas jomas pārstāvjus pieteikties dalībai ikgadējā metodiski praktiskajā konferencē "Dabaszinātnes un matemātika skolā efektīvi un radoši", lai prezentētu veiksmīgu metodisku ideju.  Elektroniskā reģistrācija konferencei norisināsies 9. – 11. augustā http://ej.uz/DMSER_2017 . Reģistrācijas sākums 9. augustā plkst. 12.00.

Konference notiks 28. augustā Rīgā, LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, Jelgavas ielā 1 plkst. 10.00 – 16.00. Tajā aicināti piedalīties skolotāji, augstskolu mācībspēki, izglītības politikas veidotāji, eksperti, zinātnieki un uzņēmēji, lai iedvesmotos un mācītos cits no cita, kā uzlabot darbu klasē, pilnveidot topošo mācību saturu, lai  skolēni ar aizrautību iedziļinātos dabaszinātņu un matemātikas būtiskākajos jautājumos, vienlaikus apgūstot dzīves prasmes.

Programmā ir iekļauta paneļdisksija, forums, interaktīva izstāde, skolotāju dalīšanās pieredzē, sarunas LU SIIC viesistabā, darbnīcas, darbs mācību priekšmetu grupās u.c.

Konferenci organizē LU SIIC sadarbībā ar LU fakultātēm, Valsts izglītības satura centru, Latvijas Bioloģijas skolotāju asociāciju, Fizikas skolotāju asociāciju, Matemātikas skolotāju apvienību, Ķīmijas skolotāju asociāciju, Latvijas Ģeogrāfijas biedrību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI