DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

ES māja aicina uz radošo darbnīcu sociālās uzņēmējdarbības ideju pilnveidošanai

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Eiropas Savienības (ES) māja un Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija 30. martā no plkst. 16.00 līdz 18.00 aicina ikvienu interesentu apmeklēt radošo darbnīcu „Sociālā uzņēmējdarbība: no idejas līdz rezultātam”. Pasākums notiks Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, 1.stāvā.

Sociālā uzņēmējdarbība ir neatņemama ES daudzveidīgās sociālās tirgus ekonomikas sastāvdaļa. Tā ļauj risināt sociālās problēmas ar biznesa instrumentiem – uzņēmumi ražo preces vai sniedz pakalpojumus ar mērķi risināt sociālu problēmu, nevis ar mērķi gūt finansiālu labumu uzņēmuma īpašniekiem.

Divu stundu radošajā darbnīcā dalībniekiem būs iespēja interaktīvā un dinamiskā veidā pilnveidot savu sociālās uzņēmējdarbības ideju, lai veicinātu efektīvāku starta kapitāla piesaisti. Darbnīcas noslēgumā informēsim par aktuālajiem atbalsta instrumentiem sociālās uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Darbnīcu vadīs Madara Ūlande, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas direktore.

Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties iepriekš tiešsaistē https://goo.gl/forms/lJh26Su8nERLSCef1.
 
Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Informācija par sociālo uzņēmējdarbību un ES atbalsta instrumentiem (angļu valodā): http://ec.europa.eu/growth/sectors/social-economy/enterprises/.

Eiropas Parlamenta rezolūcija par sociālo uzņēmējdarbību un sociālo inovāciju cīņā pret bezdarbu: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P8-TA-2015-0320+0+DOC+XML+V0//LV

Priecāsimies, ja piedalīsieties tiešsaistes aptaujā  EUSurvey par Eiropas Parlamenta un Eiropas Komisijas sadarbību. Lai piedalītos un paustu viedokli par abu institūciju sadarbību Latvijā, kā arī ES mājas atpazīstamību, aizpildiet anketu: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EuropaHouseSurvey#


 

Anita Jansone, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI