DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. novembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Turpinās atbalsta akcija bērniem Ukrainā

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pateicoties sabiedrības atsaucībai, Ukrainā dzīvojošais 8 gadus vecais Oļegs zem eglītes atradīs ilgi kāroto rotaļlietu Angry Bird, 6 gadus vecā Katerina mīļos rotaļu sunīti, bet 12 gadus vecā topošā māksliniece Darina, pateicoties rūķim vārdā Anete, izkops savu dabas doto mākslinieces talantu, jo zem eglītes atradīs visu nepieciešamo mākslas skolai.

Akcija turpināsies līdz 5.decembrim, tāpēc aicinam atbalstīt šo iniciatīvu gan ziedojot mantas, gan atbalstot finansiāli, gan pastāstot draugiem un paziņām par iespēju iesaistīties individuāli un  kolektīvi. Vēlmju sarakstu iespējams atrast LATO mājas lapā www.lato.lv

Jau informējām, ka šā gada martā Krievijas okupācijas dēļ Ukrainas Bruņoto spēku karavīri un viņu ģimenes bija spiestas pamest savas dzīvesvietas Krimā un pārcelties uz vairāk nekā 300 kilometru attālo Mikolajevas apgabalu.

Lai palīdzētu piespiedu pārcelšanās rezultātā cietušajām Ukrainas karavīru ģimenēm un atvieglotu viņu ikdienas rūpes, Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) un Aizsardzības ministrija, atsaucoties uz Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštāba lūgumu, turpina vasarā aizsākto palīdzības akciju, kurā aicina ziedot praktiskas lietas, kas būtu noderīgas ģimenēm to ikdienas rūpju atvieglošanai.

Ziedojumus iespējams nodot LATO birojā (Rūpniecības ielā 10, Rīgā) vai arī Kara muzejā, (Smilšu ielā 20, Rīgā)  katru darbdienu no plkst. 10.00 līdz 17.00

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar LATO projektu vadītāju Leldi Mencendorfu zvanot 22379140 vai rakstot lelde@lato.lv.

Lelde Mencendorfa
Projektu vadītāja
Latvijas Transatlantiskā organizācija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI