DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. jūnijā, 2014
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Norisināsies diskusija par drošības situāciju Eiropā un Moldovā

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 2. jūnijā viesnīcā „Astor” plkst. 15:00 norisināsies diskusija „Drošības jautājumi Eiropā: ES Austrumu robežas reģions un Moldovas Republika”, kuras viesi ir Moldovas Republikas Ministru prezidenta padomnieki Vlads Kulminskis (Vlad Kulminski) un Dr. Martins Sīgs (Martin Sieg).

Diskusijā piedalīsies arī Moldovas Republikas vēstnieks Latvijā V.E. Aleksejs Krakans (Alexei Cracan) un Konrāda Adenauera fonda vadītājs Baltijas valstīs Norberts Bekmans-Dīrke (Norbert Beckmann-Dierkes). Aptuveni divas stundas ilgajā diskusijā plānots pārrunāt aktuālos jautājumus saistībā ar drošības situāciju Eiropā – notikumus Ukrainā un to ietekmi uz Eiropas drošības ainu, kā arī ietekmi uz Moldovu. Dalībnieki pieskarsies arī Moldovas integrācijai Eiropas Savienībā un ar to saistītajām aktualitātēm. Diskusiju vadīs Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Aizsardzības zinātniskā pētniecības centra pētniece Nora Vanaga.

Pasākumu organizē Konrāda Adenauera fonds un Latvijas Transatlantiskā organizācija sadarbībā ar Moldovas Republikas vēstniecību Latvijā. Pēc diskusijas paredzēta arī pieņemšana.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI