DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. maijā, 2013
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

NATO Samita Simulācijas Spēle Baltijas un Krievijas jauniešiem 2013 – pagarināts pieteikšanās termiņš!

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Transatlantiskā organizācija un ASV vēstniecība Latvijā aicina jauniešus piedalīties starptautiskā projektā augstskolu studentiem un jaunajiem profesionāļiem: NATO pēc 2014.gada: Nākotnes Partnerība. Projekta mērķis ir uzlabot jauniešu zināšanas par Ziemeļatlantijas līguma asociācijas (NATO) lēmumu pieņemšanas procesu, institucionālo darbību, aktualitātēm drošības un ārpolitikas jautājumos, izaicinājumiem, partnerību, attīstību, pagātni un nākotni.

Projekts, kas norisināsies 2 kārtās, pulcēs 56 dalībniekus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas. Piedalīšanās konkursā ir ne tikai iespēja uzlabot savas zināšanas, bet arī satikt līdzīgi domājošus, aktīvus jauniešus no citām valstīm. Turklāt konkursa uzvarētājus pēc spēles, kas norisināsies šī gada 13.jūnijā, gaida arī īpaša galvenā balva – izglītojošs brauciens uz NATO galveno mītni Briselē!

Konkursā var piedalīties studenti un jaunie profesionāļi vecumā no 18 līdz 35 gadiem. Katra komanda sastāvēs no diviem dalībniekiem (nosaka iesniegto eseju rezultāti un organizatori), un tai jābūt sastādītai saskaņā ar spēles dalības noteikumiem, kurus var atrast projekta organizatoru mājas lapā www.lato.lvhttp://riga.usembassy.gov/

Konkurss notiks divās kārtās. Pirmā – esejas iesniegšana par vienu no trīs projekta tēmām - notiks no 2013.gada 26.aprīļa līdz 19.maijam. Esejas nosacījumus un tēmas atrodamas konkursa nolikumā organizatoru mājas lapās. Konkursa 2.kārtā, 13.jūnijs – simulācijas spēle Kara muzejā, Rīgā. Vadoties no iesniegto eseju rezultātiem jaunieši tiks sadalīti 28 komandās, kuras katra pastāvēs 28 NATO dalībvalstis.

Visus ceļošanas un uzturēšanās izdevumus sedz projekta organizatori!

Seko aktualitātēm: twitter: @LATO_LV, @USEmbassyRiga un facebook: /LatvianTransatlanticOrganisation un /usembassyriga!

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Allikas
Projekta koordinatore
Tālr.: +371 22 57 22 85
E-pasts: katrina@lato.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI