NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
01. jūnijā, 2011
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Tieslietas
10
10

Vizuāli un funkcionāli jaunumi LV portālā

Publicēts pirms 13 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

LV portāls iezīmē specializāciju, ko var raksturot ar vārdiem: šeit meklējama ikvienam indivīdam un profesionālim noderīga un viegli uztverama aktuālā informācija par tiesībām un pienākumiem praksē.

FOTO: Māris Kaparkalējs, LV

Piekritīsiet - ja kopā ar medija tīmekļa adresi atveras redakcijas vēstule, nevis kārtējais reklāmas klips, skaidrs ir viens - tam ir kāds pamatots iemesls.

Jā, patiešām, tāds iemesls ir! Šodien, 1. jūnijā, man ir prieks darīt Jums zināmu, ka "Latvijas Vēstneša" portāls ir īstenojis šogad iecerēto uzlabojumu pirmo posmu.

Portāla iekšlapās mūsu lietotājus un sekotājus sociālajos tīklos sagaida vizuālas un funkcionālas pārmaiņas.

Kādas ir pārmaiņas?

Lai nostiprinātu portāla identitāti un atpazīstamību, ir izveidots jauns portāla logotips, kas nes vēstījumu "Par likumu un valsti". Ar to mēs apliecinām, ka iestājamies par tādām vērtībām Latvijas sabiedrībā kā zinošs indivīds, viedokļu daudzveidība, atbildīga vārda brīvība un pilsoniska līdzdalība. Mēs ticam, ka skaidri apzināta rīcība vairos pārliecību PAR likumu un spēs mūsos stiprināt apziņu PAR valsti.

Vienlīdz ar to portāls iezīmē specializāciju, ko var raksturot ar vārdiem: šeit meklējama ikvienam indivīdam un profesionālim noderīga un viegli uztverama aktuālā informācija par tiesībām un pienākumiem praksē. 

Portāla saturisko pamatu veidos vienkopus pieejami skaidrojumi, profesionāļu viedokļi par likumos un citos normatīvajos aktos ietvertajām normām un sistematizēta valsts iestāžu informācija par tiesisko regulējumu un valsts pakalpojumiem.

"Mēs ticam, ka skaidri apzināta rīcība vairos pārliecību PAR likumu un spēs stiprināt apziņu PAR valsti."

Lai nošķirtu oficiālo izdevēju VSIA "Latvijas Vēstnesis" un portālu kā mediju, "Latvijas Vēstneša" portāls "Par likumu un valsti" turpmāk būs pieejams tīmekļa adresē www.portalslv.lv. Aicinu izmantot iespēju un pievienot mūsu jauno adresi sava datora grāmatzīmēm!

Kopā ar jauno portāla vizuālo identitāti piedāvājam arī jaunu un ērtu divpakāpju navigāciju, kas palīdzēs viegli orientēties portāla saturā.

Veicot uzlabojumus, esam ņēmuši vērā mūsu un vortāla likumi.lv lietotāju aptaujās izteiktos priekšlikumus, kā arī domājuši par kopējo portāla attīstības stratēģisko virzienu.

Vasarā, kamēr daudzi no Jums izmantos pelnīto atpūtas iespēju, esam iecerējuši veikt nākamo uzlabojumu posmu. Lai rudenī, atgriežoties un sākot jaunu darba cēlienu, LV portāla satura piedāvājumā Jūs atrastu gan jaunu daudzveidību tematiskajās sadaļās, gan vērtīgu saturisko informāciju.

Mēs ceram, ka, novērtējot ieviestos jauninājumus, Jūsu atzinums, kā allaž, būs vērsts uz kvalitatīvu diskusiju un objektīvi kritisks.

Uz tikšanos LV portālā rīt, parīt un ik darbdienas rītu!

Labs saturs
10
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI