E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 4836
Lasīšanai: 3 minūtes

Par finansējumu uzņēmējdarbībai

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
19. jūlijā, 2014
Santa

Labdien. Vēlos izveidot privāto bērnudārzu Ķekavā, esmu noskatījusi telpas, atradusi daļu iespējamo darbinieku, runājusi ar pašvaldību par sadarbību, bet nevaru atrisināt galveno jautājumu, kā iegūt investīcijas savai idejai, nezaudējot iespēju palikt par privāto PII. Vai ir kādi fondi, investori, granti vai kas cits, kur var piesaistīt finanses? (rupji aprēķināts, ka nepieciešams ap 500 000 EUR).

A
atbild:
12. augustā, 2014
Edīte Brikmane
LV portāls

Kreditēšanas valsts atbalsta programmas un plašu pakalpojumu klāstu uzņēmējiem, piemēram, konsultācijas biznesa plāna sagatavošanā, realizācijā u.tml., piedāvā valsts akciju sabiedrība „Latvijas attīstības finanšu institūcija Altum” (līdz 2014.gadam tā bija pazīstama kā valsts akciju sabiedrība "Latvijas Hipotēku un zemes banka").

Šobrīd „Altum” īsteno sešas kreditēšanas valsts atbalsta programmas, tai skaitā divas ar Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļiem. Vairāk informācijas par pieejamām valsts atbalsta programmām iespējams atrast „Altum” mājaslapas sadaļā „Atbalsta programmas”. 

„Altum”  konsultāciju centri atrodas dažādās Latvijas pilsētās, kontaktinformācija pieejama „Altum” mājaslapas sadaļā „Filiāles un konsultāciju centri”. 

Lai saņemtu informāciju par iespējām saņemt Eiropas Savienības līdzfinansējumu vai aizdevumu komercdarbības uzsākšanai, Jūs varat vērsties kādā no reģionālo struktūrfondu informācijas centriem Rīgā, Saldū, Daugavpilī, Cēsīs vai Jelgavā vai meklēt interneta vietnē www.esfondi.lv

Individuālai konsultācijai iespējams pieteikties arī Latvijas Investīciju attīstības aģentūrā (LIAA) Klientu apkalpošanas nodaļā, kur investīciju piesaistes speciālisti iedziļināsies jautājumā un ieteiks vislabākos risinājums finansējuma piesaistei biznesa attīstībai. 

LIAA Klientu apkalpošanas nodaļa atrodas Rīgā, Pērses ielā 2, 1.stāvā. Tālrunis 67039499. Darba laiks: 8.30-17.00 (darba dienās). Ērtākai un ātrākai informācijas apmaiņai un pakalpojumu saņemšanai iesakām izmantot elektroniskos saziņas līdzekļus:   

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas