DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Strenču apvienības pārvalde – tuvāk iedzīvotājiem 

Publicitātes foto

Strenču apvienības pārvaldes vadība, speciālisti un darbinieki pārcēlušies uz apvienības pārvaldes ēku Strenču pilsētas centrā, Rīgas ielā 7. Šeit vienkopus iedzīvotājiem tuvāk pieejami Strenču apvienības pārvaldes vadība un biroja administratore, īpašumu apsaimniekošanas speciālisti, sociālais darbinieks, sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu jomas speciālisti, Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centra speciāliste, pašvaldības policijas inspektore, dzimtsarakstu nodaļas darbiniece, komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste, juriste, budžeta ekonomiste, kā arī grāmatvedības nodaļas darbinieces. 

Iedzīvotājiem vairs nav jāmēro garais ceļš līdz apvienības pārvaldes iepriekšējai ēkai Valkas ielā 16, bet nepieciešamos jautājumus var noskaidrot un lietas nokārtot apvienojot ar aptiekas, veikala vai bankomāta apmeklējumu. 

Šobrīd Strenču apvienības pārvaldes ēkā Rīgas ielā 7 vēl notiek telpu pielāgošanas un uzlabošanas darbi, bet pavisam drīz nelielās neērtības beigsies.  

Aicinām iedzīvotājus vērsties pie darbiniekiem sev nepieciešamajos jautājumos! Strenču apvienības pārvaldes darba laiks: pirmdienās no plkst. 8.00-18.00, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās no plkst. 8.00-17.00, piektdienās no plkst. 8.00-16.00. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI