DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmieras novadniek, izstāsti savu stāstu!

Mans Valmieras novads smaržo pēc lietus rudenīgā svētdienas rītā, kad saule caur mākoņa malu ar vienu staru silda zelta augļus Krodera ābelē. Tas rotājas teātra skatuves apspīdētos starmešos un skan kā straujās Gaujas Kazu krāces putnu apdziedātos pavasaros. Mans novads mājo, kur teiksmainais Burtnieks ieaijā mierā, dziesma dzied Neikenkalnā un Zilaiskalns čukst dabas skaistumu. Te dzīvesprieks, kas pašu darināts un lolots, pavada ik dienas un katrā piedzīvojumā. Es esmu Valmieras novadnieks – Gaujas Stāvo krastu varenums, Salacas caurvīts piedzīvojumu gars un vēstures stāstu atslēga. Nāc līdzi, es padalīšos sava novada burvībā ar Tevi, un tas kļūs par mūsu!

Ja Tev ir kāds īpašs pastaigu, auto vai velo maršruts Valmieras novadā ar iedvesmojošu stāstu, piesakies intervijai! Veidosim unikālus ceļojumu stāstus kopā! Aizpildi elektronisko anketu līdz š. g. 13. oktobrim (ieskaitot), iespējams, tieši Tavs stāsts kļūs par iedvesmu novada iedzīvotājiem un viesiem doties brīnišķīgā tūrisma piedzīvojumā, tajā lūkojoties Valmieras novadnieka acīm.

Valmieras novadā gaidīts ir ikviens – liels un mazs ceļotājs no tuvām un tālām zemēm, visi, kuri ir mūsējie gan pēc dzīvesvietas adreses, gan sirdī, un tie, kuri par savējiem vēl tikai grasās kļūt, iespējams, pat paši to vēl nezinot. Aicinām atklāt Valmieras novada dārgumus caur novadnieku pieredzējumu stāstiem kopā!

Jautājumu gadījumā sazinies ar Valmieras novada Tūrisma pārvaldi, rakstot  e-pastu uz tic@valmierasnovads.lv, zvanot pa tālruni 26332213 vai apmeklējot klātienē Valmierā, Bruņinieku ielā 1.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI