DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
2
2

Latvijas Universitāte rīko vebināru par pieteikšanos bakalaura studijām 

Publicitātes attēls

9. jūlijā plkst. 16.00 platformā Zoom notiks Latvijas Universitātes (LU) vebinārs par pieteikšanos īsā cikla un bakalaura līmeņa studiju programmām. Vebinārā LU Uzņemšanas nodaļas pārstāve topošo studentus iepazīstinās ar pieteikšanās procesa praktisko norisi un atbildēs uz interesentu jautājumiem.  

Vebinārs paredzēts ikvienam, kurš izvēlējies studijas kādā no Latvijas augstskolām, kurās vienotā pieteikšanās norisinās elektroniski portālā Latvija.lv. LU Uzņemšanas nodaļas vadītāja Laila Jansone vebinārā skaidros, kā pieteikties bakalaura līmeņa studijām, kas nodrošinās pilnīgu izpratni par pieteikšanās procesu, studiju izvēļu un prioritāšu atzīmēšanu, kā arī konkursa kārtās iegūto vietu apstiprināšanu. Vebināra noslēgumā ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus, lai uzņemšanas laikā sekmīgi izdotos iesniegt savu studiju pieteikumu un iegūt iespējami labāko rezultātu.  

Lai piedalītos vebinārā, interesenti aicināti reģistrēties pasākumam. 

Līdz 12. jūlijam LU notiek uzņemšana maģistra studiju programmās. Uzņemšana īsā cikla un bakalaura studijām norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 portālā Latvija.lv un klātienē augstskolu Vienotās uzņemšanas punktos visā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlas studēt.   

Ar plašāku informāciju un LU studiju programmu piedāvājumu var iepazīties LU portālā gribustudet.lv. 

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI