DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pašvaldības kapsētās Alūksnes novadā mainīta pakalpojumu maksa

No 1. jūlija ir noteikta jauna pakalpojumu maksa Alūksnes novada pašvaldības kapsētās. Būtiski, ka visiem pakalpojumu saņēmējiem maksa tiks piemērota ar atlaidi.

Domes 27. jūnija sēdē deputāti apstiprināja Alūksnes novada pagastu apvienības pārvaldes maksas pakalpojumu cenrādi, nosakot jaunu pakalpojumu maksu pašvaldības kapsētās un kapličās pagastos. Sēdē pieņemts lēmums izdarīt grozījumus arī pašvaldības iestādes “Spodra” maksas pakalpojumu cenrādī un noteikt jaunu pakalpojumu maksu Alūksnes Lielajos un Mazajos kapos. Jaunās pakalpojumu maksas ir spēkā no 1. jūlija. Informācija par tām publicēta pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Pakalpojumi/Kapsētu darbība.

Izmaiņas pakalpojumu maksā attiecas uz kapsētas pārziņa pakalpojumu Ezeriņu, Mālupes, Kūdupes, Liepnas, Saidu, Sprinduļkalna, Alūksnes Lielajos un Mazajos kapos, kā arī uz kapličas ēkas sagatavošanas pakalpojumu bēru ceremonijai pašvaldībai piederošajās kapličās Ezeriņu, Opekalna, Mālupes, Zendiku un Alūksnes Lielajos kapos.

Pamatojoties uz pašvaldības Maksas pakalpojumu izcenojumu noteikšanas metodiku un izcenojumu apstiprināšanas kārtību, cenrāžos ir aprēķināta un uzrādīta pilnā maksa par pakalpojumiem, vienlaikus ir noteikta katram pakalpojumam piemērojamā atlaide un norādīta cena ar atlaidi, ko piemēros klientiem. Atlaide netiek piemērota vien zvanītāja pakalpojumam Alūksnes Lielo kapu kapličā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI