DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. februārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina uz paneļdiskusiju “Daudzveidība digitalizācijā – kā atrast piemēroto risinājumu?”

Digitalizācija ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu jebkurai organizācijai, kas vēlas sekmīgi darboties mūsdienu dinamiski mainīgajā vidē. Taču piedāvājums digitalizācijas risinājumu jomā ir plašs un dažāds, tāpēc atrast sev piemērotāko risinājumu var nebūt viegli.

28. februārī no plkst. 15:00 līdz 16:30 Vidzemes inovāciju nedēļas konferences “Dažādībā rodas inovācija” laikā notiks paneļdiskusija “Daudzveidība digitalizācijā – kā atrast piemēroto risinājumu?” ar mērķi veicināt izpratni par digitalizācijas daudzveidību un sniegt praktiskus ieteikumus, kā atrast sev piemērotāko risinājumu.

Paneļdiskusijas tēma sasaucas ar Vidzemes inovāciju nedēļas virstēmu “Dažādība”, kas rosina diskutēt par dažādības un inovācijas sakarību. Inovētspēja ir cieši saistīta ar prasmi un spēju savienot dažādas pieredzes, zināšanas un ambīcijas – vienādi prāti ražo vienādas idejas, bet atšķirīgs redzējums viens otru papildina.

Paneļdiskusijas ievadā Latvijas IT Klastera prezentācijā tiks apskatīti aktuālie trendi digitalizācijā, dažādi digitalizācijas risinājumi un to ieviešanas pakāpes. Pēc prezentācijas sekos paneļdiskusija, kurā piedalīsies eksperti no publiskās pārvaldes, Latvijas digitālās komūnas, akadēmiskās vides, kā arī labi atpazīstamiem digitālo rīku pārdošanas un veidošanas uzņēmumiem. Diskusijas dalībnieki dalīsies savā pieredzē un sniegs praktiskus padomus, kā izvēlēties sev piemērotāko digitalizācijas risinājumu. Paneļdiskusiju vadīs Cēsu Digitālā centra valdes priekšsēdētājs un digitalizācijas entuziasts Aleksandrs Ļubinskis.

Norises vieta un laiks:

  • Villa Santa, Semināru zāle, Gaujas iela 88, Cēsis
  • 2024. gada 28. februāris, plkst. 15.0016.30.

Dalība paneļdiskusijā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots.

Lūdzam iepriekš reģistrēties paneļdiskusijai, aizpildot anketu līdz 26. februārim (ieskaitot): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxcyJ_c8TIpkIcDSjoVFVDTEPZYihesjZTvM5c7EvHAUTHpA/viewform

Vēršam UZMANĪBU! Lai piedalītos konferencē “Dažādībā rodas inovācija”, nepieciešama atsevišķa reģistrācija vietnē: https://innovation.vidzeme.lv/lv/pasakumi/2024-02-28/konference-dazadiba-rodas-inovacija.html

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI