DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri cietuši no vīrieša pretlikumīgajām darbībām

Vakar, 30.novembrī Valsts policijā saņemta informācija, ka pulksten 07.45 Liepājā, Graudu ielā noticis laupīšanas mēģinājums – vīrietis centies izraut somiņu sievietei no rokām. Valsts policijas amatpersonas uzzināja pārkāpēja pazīmes un viņš tika aizturēts, un pret viņu uzsākts kriminālprocess.

Strādājot kriminālprocesā, tika iegūta informācija, ka vīrietis Graudu ielā 45 tajā laikā uzbrucis vēl vienai sievietei, kura nav vērsusies Valsts policijā. Likumsargi aicina sievieti atsaukties un vērsties Valsts policijā, zvanot pa tālruņa numuru 110, vai, vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Zināms, ka vīrietis ap pulksten 07.30 Liepājā, Rīgas ielā, pie autobusa pieturas un viesnīcas centies uzbrukt nepilngadīgām personām un pastāv iespēja, ka viņš ir uzbrucis arī citiem iedzīvotājiem vai aplaupījis tos. Valsts policija aicina neklusēt par noziegumiem, kuri vērsti pret iedzīvotājiem un vērsties policijā tos, kuri cietuši no vīrieša pretlikumīgajām darbībām. Valsts policijā var vērsties, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai vēršoties klātienē policijas iecirknī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI