DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Labais vairo labo – nozīmīga ziedojumu krava dosies uz Ukrainu

Šo neseno notikumu ēnu pārpildītajā pasaulē, kur Ukraina sastopas ar lielām grūtībām, cilvēki vienojas tai palīdzēt. Tāpēc, turpinot atbalstīt Ukrainu un tās iedzīvotājus cīņā pret agresorvalsts iebrukumu, šodien, 2023.gada 24.novembrī, 18.00 Eduarda Smiļģa ielā 44, Rīgā notiks biedrība “Palīdzēsim viens otram” organizētās labdarības kravas nodošana SIA “Rīgas satiksmes” autobusos, ko ziedos Ukrainai.

Labdarības mērķis ir nodot cilvēku saziedotās lietas, kas būs noderīgas Ukrainas iedzīvotājiem. Labdarības laikā ir saņemti šādi ziedojumi: mājsaimniecībām noderīga sadzīves ķīmija, par kuru ir parūpējies uzņēmums SIA “Henkel Latvia”, medicīniskie cimdi, ziemas apģērbs, bērnu sēdeklīši un citas nozīmīgas lietas, kuras ir nepieciešamas Ukrainas iedzīvotājiem kara apstākļos.

Kā norāda biedrības “Palīdzēsim viens otram” dibinātājs Edijs Pipars: “Labais vairo labo- tas ir moto, kas vieno cilvēkus šajā kopīgajā darbā. Katra cilvēka sniegtais ieguldījums ir nozīmīgs un kopā mēs varam paveikt lielisku darbu, sniedzot pretī palīdzīgas rokas tiem, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams. Neaizmirstam, ka lielākais spēks slēpjas komandas darbā un mūsu kopīgais spēks var palīdzēt glābt arī citu dzīvības!”

Ņemot vērā, ka ziedojumu krava ir apjomīga, tad biedrības “Palīdzēsim viens otram” vēršas pie Latvijas iedzīvotājiem, aicinot tiem pieteikties par brīvprātīgo šajā svarīgajā kravas nodošanā. Šobrīd ir pieteikušies neliels skaits brīvprātīgo, kuri ir gatavi būt daļa no šī nozīmīgā darba darītājiem. Katra brīvprātīgā piedalīšanās ir svarīgā, jo tas biedrībai palīdzēs veiksmīgāk nodot saziedotās lietas SIA “Rīgas Satiksmes” autobusos, kuri nākamās nedēļas laikā uzsāks ceļu uz Ukrainu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI