DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Saldū norisināsies pasākums uzņēmējiem “Finansējums uzņēmumu digitalizācijai”

Uzņēmēji un uzņēmumu pārstāvji tiek aicināti uz informatīvo pasākumu “Finansējums uzņēmumu digitalizācijai”, kas norisināsies 7. decembrī no plkst. 11:00 līdz 13:00, Saldū, Avotu ielā 12, Domes sēžu zālē.

Informatīvā pasākuma "Finansējums uzņēmumu digitalizācijai" mērķis ir informēt uzņēmējus par šobrīd pieejamo finanšu atbalstu uzņēmumu procesu digitalizācijai, kā arī veicināt uzņēmumu izpratni par digitalizācijas iespējām – to nozīmi uzņēmējdarbības stiprināšanai un biznesa izaugsmes attīstībai.

Pasākumu atklās Gvido Grīnbergs, digitālās inovācijas centra vadītājs (EDIC Kurzemes kontaktpunkts), kas pasākuma dalībniekus informēs par finansējumu un atbalsta rīkiem digitalizācijas attīstībai uzņēmumos, kā arī par Eiropas digitālās inovācijas centra pakalpojumiem.

Par pieejamo Altum aizdevumu ar kapitāla atlaidi uzņēmumu digitalizācijai informēs AS “Attīstības finanšu institūcijas Altum” Kurzemes reģiona vadītāja Ilze Zandberga.

Pasākuma nobeigumā par digitalizāciju un digitālo transformāciju (uzņēmēja pirmajiem soļiem) dalīsies IT produktu vadītājs Sergejs Zikovs.

Pasākuma ietvaros būs iespēja ne tikai uzzināt par jaunākajām aktualitātēm un digitalizācijas tendencēm, lai stiprinātu savu uzņēmējdarbību, bet arī iegūt jaunus kontaktus un potenciālus sadarbības partnerus.

Pieteikšanās līdz 2023. gada 5. decembrim plkst. 17:00

Pasākums dalībniekiem ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots un tam

nepieciešams reģistrēties šeit: https://forms.gle/2edTni7aV7AL3qus8

Pasākuma programma

10:30 Ierašanās, reģistrēšanās, rīta kafija

11:00 Finansējuma un atbalsta rīki digitalizācijas attīstībai uzņēmumos (Informācija par Eiropas digitālās inovācijas centra pakalpojumiem), Gvido Grīnbergs, Digitālās inovācijas centra vadītājs (Kurzemes kontaktpunkts)

11:45 Aizdevums ar kapitāla atlaidi uzņēmumu digitalizācijai, Ilze Zandberga, AS “Attīstības finanšu institūcija “Altum” Kurzemes reģiona vadītāja

12:15 Digitalizācija un digitālā transformācija – pirmie soļi, Sergejs Zikovs, IT produktu vadītājs

13:00 Noslēgums un kafija

Informatīvo pasākumu “Finansējums uzņēmumu digitalizācijai” organizē Eiropas digitālās inovācijas centra Kurzemes kontaktpunkts, Ventspils Augsto tehnoloģiju parks sadarbībā ar AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”.

Pasākums tiek organizēts projekta “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” (Nr. 2.2.1.1.i.0/23/I/CFLA/001) un projekta “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” (Nr. 101083983) īstenošanas ietvaros.

Finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība - NextGenerationEU. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.

Plašāka informācija par projektu pieejama šeit: https://www.digitallatvia.lv/ un https://dih.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI