DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

No 30. oktobra 7. tramvajs kursēs maršrutā “Ausekļa iela–Krasta masīvs”

No 30. oktobra tiks uzsākti tramvaja sliežu pārbūves darbi, tādēļ 7. tramvajs kursēs maršrutā “Ausekļa iela–Krasta masīvs”, bet no pieturvietas “Krasta masīvs” līdz tramvaja galapunktam “Ķengarags” kursēs 7T. autobuss. Pasažieriem tiks nodrošināta iespēja pārsēsties starp maršrutiem pieturvietā “Krasta masīvs”. Pārsēšanas laiks starp maršrutiem būs 3 vai 4 minūtes, atsevišķos reisos tās varētu būt 5 vai 6 minūtes.

7. maršruta tramvaji no Ausekļa ielas kursēs pa maršrutu līdz pagaidu pieturvietai “Krasta masīvs” un atpakaļ no pieturvietas “Krasta masīvs” līdz Ausekļa ielai.

7T. maršruta autobusi no pagaidu pieturvietas “Krasta masīvs” kursēs pa tramvaju sliedēm pa Maskavas ielu līdz tramvaju pieturvietai “Dienvidu tilts”, tālāk pa Maskavas ielas brauktuvi, apstājoties autobusu pieturvietās, līdz pagaidu pieturvietai “Eglaines iela/Dole”, kas būs izvietota uz Maskavas ielas brauktuves pie tramvaju galapunkta.

No pagaidu pieturvietas “Eglaines iela/Dole” kursēs pa Maskavas ielu līdz autobusu pieturvietai “Dienvidu tilts”, tālāk pa tramvaja sliedēm līdz pagaidu pieturvietai “Krasta masīvs” (virzienā uz centru).

Atsevišķos 7T. autobusa maršruta reisos no “Eglaines iela/Dole” netiek nodrošināta tālāka pārsēšanā, jo autobuss reisu šajā virzienā veic, lai pēc tam uzņemtu pasažierus, kas atbrauc ar 7. tramvaju no “Ausekļa ielas”, tālāk turpinot ceļu uz Ķengaragu. Šo autobusu reisu atiešanas laiki pasažieriem būs atzīmēti pieturvietu kustības sarakstos.

Pasažieriem veicot pārsēšanos no tramvaja uz 7T autobusu vai otrādi, ir jāveic katra brauciena reģistrācija.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI