DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Latvijas Antidopinga biroja Patiess Sports aktivitātes Pasaules čempionātā hokejā

Rīgā notiekošā 2023. gada pasaules čempionāta hokejā laikā Latvijas Antidopinga birojs uzstādīs informatīvu telti Arēnas Rīga līdzjutēju zonā. Latvijas Antidopinga birojs katrā Latvijas vīriešu nacionālās hokeja izlases priekšsacīkšu spēļu dienā iepazīstinās ar savām aktivitātēm un iedvesmos skatītājus mudināt visus spēlētājus  godīgam sniegumam laukumā un ārpus tā.

Latvijas Antidopinga birojs kopā ar jaunajiem brīvprātīgajiem hokejistiem Arēna Rīga līdzjutēju zonā katrā Latvijas vīriešu hokeja valstsvienības priekšsacīkšu spēļu dienā stāstīs par tīru sportu un godīgu spēli . Pie informācijas stenda skatītāji varēs uzzināt par sportā aizliegtajām vielām, Latvijas Antidopinga biroja misiju un vērtībām, nodrošinot godīgas sacensības Latvijā.

Informācijas stendā varēs pārbaudīt arī savas prasmes, iemetot zaļo hokeja ripu mazos vārtos un saņemt Starptautiskās Hokeja federācijas atslēgas piekariņu. Piekariņu skaits ir ierobežots un  katru dienu tiks izdalīti ne vairāk kā 70 piekariņi.

Latvijas Antidopinga birojs Patiess Sports iniciatīvas vārdā aicina hokeja līdzjutējus Rīgā apmeklēt mūsu informatīvo stendu un pastāstīt, ko viņiem nozīmē godīgs sports. Kāpēc Tev kā skatītājam tas ir svarīgi? Dalies ar savu Patiesa sporta iedrošinājumu un bildi no līdzjutēju zonas sociālajos tīklos ar tēmturi #PatiessSports

Latvijas Antidopinga biroja Patiess Sports iniciatīvas informatīvais stends līdzjutēju zonā būs atvērts priekšsacīkšu spēļu dienās, tas ir, 12. maijā, 13. maijā, 15. maijā, 17. maijā, 19. maijā, 20. maijā un 23. maijā, trīs stundas pirms Latvijas valstsvienības spēles sākuma. Informācijas stenda darbība tiks nodrošināta sadarbībā ar brīvprātīgo hokejistu aktīvu iesaisti. Nāc un izbaudi spēles atmosfēru godīgas spēles garā!

2023. gada Pasaules čempionāts hokejā notiks Tamperē, Somijā, un Rīgā, Latvijā, no 2023. gada 12. līdz 28. maijam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI