DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

15. aprīlī notiks jau 5. Patiess Sports tiešsaistes konference “KĀ BŪT LABĀKAM SPORTISTAM?"

Konferencē būs iespēja dzirdēt praktiskus padomus par to, kā būt labākam sportistam, ko sniegs dažādu jomu eksperti - ārsti, psihologi un, protams, Latvijas spožākie sportisti. Runāsim par lietām, kas ietekmē sportistu ikdienu, kas traucē un kas iedvesmo sasniegt augstākus panākumus, par to, kā sportista tēlu var veicināt caur sociālajiem medijiem, nezaudējot savu pašcieņu un sportiskās vērtības.

Konferencē uzstāsies Latvijas Olimpiskās vienības sporta ārsts Jānis Kaupe, organizāciju psiholoģe, mācību vadītāja Zane Veinberga, boksa un kikboksa trenere, divkārtējā Pasaules čempione kikboksā Linda Ābele, profesionāls skrituļslidotājs Nils Jansons un šķēpmetējā Līna Mūze, u.c.

 “Mēs ticam, ka sports bagātina mūsu jauniešu dzīvi un sports nav tikai par uzvarām vai zaudējumiem, sportiskos rezultātus ietekmē vairāki faktori. Mēs varam palīdzēt sportistiem veidot prasmes un raksturu, kas nodrošinās ilgstošus panākumus, lai kļūtu par mūsu nākotnes līderiem. Tāpēc šogad jubilejas 5. Patiess Sports konferencē būs iespēja dzirdēt unikālus padomus par to, kā būt labākam sportistam ” stāsta Latvijas Antidopinga biroja vecākais eksperts izglītības un informācijas jautājumos Ivans Šapošņikovs.  

Tiešsaistes konferences dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides apguvi 4 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai. Dalība konferencē ir bez maksas un reģistrācija: https://patiessports.lv/ mājaslapā.

Konference domāta sporta treneriem un skolotājiem, sportistu atbalsta personālam, sporta entuziastiem, jauno sportistu vecākiem un citiem interesentiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI