DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludināts Mazo kultūras un tūrisma projektu konkurss

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rēzeknes pašvaldīna izsludina ikgadējo pieteikšanos Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursam, ko organizē pašvaldības aģentūra “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” un finansē Rēzeknes dome. Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursam projektus var iesniegt līdz 18. februārim, to realizēšana jāieplāno laika posmā no 2022. gada 1. aprīļa līdz 10. decembrim.

Projektu konkursa mērķis ir veicināt kultūras un tūrisma attīstību un jaunrades procesu veidošanu Rēzeknē, atbalstot daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu un veicinot sabiedrības līdzdalību pilsētas kultūras un tūrisma attīstībā. Projektu konkursā var piedalīties gan juridiskas personas, gan fiziskas personas.

Izvērtējot iesniegtos projektus, komisija piešķirs papildus punktus tiem projektiem, kuri atbilst gada prioritātei. 2022. gada mazo projektu konkursa prioritāte – “Inovatīvas idejas, kuras veicina jaunrades procesu veidošanos Rēzeknē”.

Atbilstoši nolikumam, finansējums tiks piešķirts līdz 50% no iesniegtā projekta summas, līdz ar to piešķirtā līdzfinansējuma apjoms nedrīkst būt mazāks par 220 eiro vai nedrīkst būt lielāks par 2850 eiro, jo kopējais budžets projektu konkursa atbalstam šogad ir 10 000 eiro. Ar finansējuma piešķiršanas kārtību, atbalstāmajām izmaksām un izvērtēšanas kritērijiem var iepazīties nolikumā. Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas.

Projektu pieteikumi jāiesniedz pašvaldības aģentūrā “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs”, Pils ielā 4, Rēzeknē (349. kab.) vai elektroniski, parakstot ar drošu elektronisko parakstu, sūtot uz e-pastu: kultur@rezekne.lv, tālr. 26106775.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI