DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
07. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu nevalstiskajām organizācijām

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu, kura rezultātā tiks piešķirti finanšu līdzekļi vasaras nometņu organizēšanai biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskām organizācijām, kas īsteno darbu ar bērniem un jauniešiem.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt biedrību, nodibinājumu un reliģisku organizāciju līdzdalību bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā, rīkojot ikvienam pieejams, interesēm atbilstošas vasaras nometnes. Nometņu sagatavošanas un norises laikā organizatoriem jāievēro valstī noteiktos, ar Covid-19 saistītos ierobežojumus un epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.izglitiba.riga.lv sadaļā “Finansēšanas konkursi”.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2021. gada 28. aprīļa plkst. 23.59. Projekti jāiesniedz tikai elektroniski parakstītus ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot tos uz e-pastu iksd.sportjaun@riga.lv vai izmantojot portālā Latvija.lv pieejamo pakalpojumu “Iesniegums iestādei”. Pieteikumi klātienē RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā vai pa pastu netiks pieņemti.

Papildinformācija pieejama, vēršoties pie  RD IKSD Jaunatnes nodaļas galvenās speciālistes Katrīnas Sprudzānes pa e-pastu katrina.sprudzane@riga.lv vai tālruni 67181500.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI