DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
03. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina apmeklēt amatierteātru izrāžu parādi „Rīga spēlē teātri 2020”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Visi, kuri mīl teātri, tā radīto īpašo atmosfēru, kuri klātienē vēlas baudīt neviltotu aktierspēli, izdzīvot kopā ar izrāžu varoņiem to likteņus un pārdzīvojumus, no 4. līdz 6. septembrim aicināti apmeklēt Rīgas amatierteātru izrāžu parādi, kas notiks VEF Kultūras pilī.

Izrāžu parādē skatītājiem tiks piedāvāta gan drāma, grotesks vēstījums, gan japāņu viduslaiku farsa epizodes, tautas dziesma, multimediāla dzejas izrāde, kā arī filozofiska pantomīma. Izrāžu parādē būs skatāma arī izrāde bērniem.

Skatītāji varēs baudīt gan latviešu – Annas Rancānes, Aleksandra Čaka, Imanta Ziedoņa un citu mūsu dzejnieku darbu, kā arī ārvalstu autoru literatūras iestudējumus, tostarp japāņu viduslaiku farsa epizodes.

Līdztekus Rīgas amatierteātru sniegumam skatītājiem būs iespēja tikties arī ar Jelgavas Studentu teātri un Rēzeknes Tautas teātri.

Izrāžu apmeklējums ir bez maksas, bet ar ielūgumiem, kas pieejami VEF Kultūras pils kasē. Papildu informācija pa tālruni: 26596971 vai e-pastu vefkp@riga.lvIzrāžu parādes programma ar iestudējumu anotācijām un norises laiku atrodama tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv.

Festivālu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI