DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Kā šobrīd atšķiras darbs Saeimā un advokātu birojā: jaunas brīvpieejas publikācijas “Jurista Vārdā”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien iznācis jaunākais, 21. aprīļa, žurnāla “Jurista Vārda” laidiens, kurā ikvienam interesentam BRĪVI pieejamas trīs publikācijas, kas saistītas ar Covid-19 pandēmijas raisīto krīzi.

Viss žurnāla “Jurista Vārds” 2020. gada 21. aprīļa laidiens elektroniski pieejams šeit: https://juristavards.lv/zurnals.php?laidiens_id=12253

Eiropas Komisijas prezidente Urzula fon der Leiena 15. aprīlī Eiropas Savienības vārdā atvainojās Itālijai par to, ka citas dalībvalstis pieteikami ātri nereaģēja uz tās palīdzības lūgumiem cīņā pret Covid-19 uzliesmojumu. Domu apmaiņu par Eiropas Komisijas prezidentes uzrunu sniedz žurnāla “Jurista Vārds” tieslietu redaktors Kārlis Piģēns publikācijā “Solidaritāte nedrīkst būt tikai vārds”.

Saeimas komisijas priekšsēdētājs un Nacionālās drošības padomes loceklis Juris Rancāns publikācijā “Likumdošanas darbs Saeimā ārkārtas apstākļos” informē par to, kā norit darbs Saeimā šajos ārkārtējos apstākļos, cik daudz likumprojektu sakarā ar krīzi vēl plānots izskatīt un kā krīzes laika likumdošana ietekmē cilvēktiesības.

Savukārt par jauno realitāti – strādāšanu attālināti jeb darbu no mājām – savā pieredzē dalās Mārtiņš Tarlaps,  zvērinātu advokātu biroja “Cobalt” vecākais speciālists, rakstā “Uzmanību – jurists mājās! Attālināta darba organizācija advokātu birojā”.

(!) “Jurista Vārda” saturu veido oriģināldarbi, kurus sargā autortiesības. Jebkāda žurnālā, tostarp žurnāla elektroniskajā versijā juristavards.lv, publicēto rakstu (tai skaitā brīvpieejai atvērto publikāciju) pārpublicēšana pieļaujama tikai ar redakcijas rakstveida atļauju. Citēšanas gadījumā atsauce uz “Jurista Vārdu” ir obligāta, vienlaikus norādot arī pirmpublikācijas vietu un laiku.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI