DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma
3
3

Izzini Likumi.lv iespējas Atvērto durvju dienā!

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis” aicina ikvienu interesentu 27. martā piedalīties Atvērto durvju dienā! Tā ir iespēja valsts un pašvaldību institūciju darbiniekiem, juristiem, studentiem un citiem interesentiem klātienē padziļināti iepazīt tiesību aktu vietnes Likumi.lv iespējas.

  • Atvērto durvju diena notiks 27. martā plkst. 10.00 - 15.00, Bruņinieku ielā 41, Rīgā.
  • Lūgums iepriekš pieteikties līdz 26. martam, rakstot uz e-pastu likumi@lv.lv un norādot sev vēlamo laiku - pulksten 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 (interesentu grupas).

Likumi.lv darbinieki priecāsies pārrunāt un praksē nodemonstrēt dažādas Likumi.lv lietošanas iespējas, piemēram, meklēšanu, dokumentu lietošanu, personalizētās iespējas un jauno Administratīvās atbildības ceļvedi.

Atvērto durvju diena ir viena no divām “Latvijas Vēstneša” aktivitātēm Digitālās nedēļas ietvaros, iekļaujoties Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīkotajā kampaņā, kas veltīta jaunu digitālo prasmju apgūšanai.

Otra aktivitāte ir informatīvais semināru cikls Latvijas bibliotēkās, kurā oficiālā izdevēja darbinieki bibliotekārus un citus interesentus turpina iepazīstināt ar “Latvijas Vēstneša” platformas (vietnes vestnesis.lv, likumi.lv, LVportals.lv un juristavards.lv) izmantošanas iespējām.

Gaidāmie semināri:

  • Gulbenes novada bibliotēka - 10. marts
  • Alūksnes pilsētas bibliotēka - 11. marts
  • Saldus pilsētas bibliotēka - 21. aprīlis
  • Rēzeknes Centrālā bibliotēka - 2. jūnijs
  • Līvānu novada bibliotēka - 3. jūnijs
  • Preiļu Galvenā bibliotēka - 3. jūnijs

Par oficiālo izdevēju “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis” ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma. “Latvijas Vēstnesis” nodrošina - oficiālo publikāciju (vestnesis.lv), tiesību aktu pieejamību (likumi.lv), to skaidrošanu (lvportals.lv) un diskusiju tiesiskai domai un praksei (žurnāls “Jurista Vārds”, juristavards.lv).

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI