DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministre Ramona Petraviča reģionālajā vizītē apmeklēs Smilteni

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai iepazītos ar Smiltenes novada pašvaldības darbu, novada attīstības prioritātēm un pārrunātu aktualitātes sociālajā jomā, labklājības ministre Ramona Petraviča piektdien, 7. februārī, dosies uz Smilteni.

Vizītes laikā paredzēta tikšanās Smiltenes novada domē ar domes priekšsēdētāju Edgaru Avotiņu, Sociālā dienesta vadītāju Intu Siliņu, Bāriņtiesas vadītāju Auriku Zīveri, domes deputātiem un amatpersonām.

“Mani interesē pašvaldību pieredze un prakse sociālo pakalpojumu sniegšanā iedzīvotājiem. Mums ir daudz pārrunājamu tēmu. Man aktuāli ir bērnu tiesību aizsardzības sistēmas pilnveides jautājumi, pašvaldību minimālā sociālo pakalpojumu groza izstrādne, sociālās aprūpes iestāžu darba kvalitātes nodrošinājums un deinstitucionalizācijas projekta gaita. Šīs arī būs svarīgākās diskusijas tēmas ar Smiltenes pašvaldību, kā rezultātā ceru nonākt pie vienošanās par konkrētu sadarbību katrā no šiem jautājumiem, “ par saviem vizītes mērķiem stāsta ministre.

Vizītes turpinājumā labklājības ministre Ramona Petraviča apmeklēs Smiltenes Bērnu un ģimenes atbalsta centru un SIA “Smiltenes Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīcas” Sociālās aprūpes un rehabilitācijas nodaļu.

Šogad Smiltenes apmeklējums būs ministres otrā reģionālā vizīte (pirmā bija Jēkabpilī). Kopumā Ramona Petraviča, kopš strādā labklājības ministres amatā, reģionālajās vizītēs  ir apmeklējusi 12 Latvijas pilsētas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI