DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. janvārī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Bruņoto spēku komandieris atklās Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 7. janvārī, plkst. 18.15 Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš atklās Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles, kā arī klātienē vēros pirmo atklāšanas spēli hokejā, kad ledus laukumā sacentīsies Latvijas un Igaunijas bruņoto spēku komandas.

Septītās Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles no 6. līdz 10. janvārim notiks Valmierā un Cēsīs, un tajās piedalīsies ne tikai visu trīs Baltijas valstu bruņoto spēku karavīri, bet arī karavīri no Zviedrijas un ASV.

Ziemas sporta spēļu dalībnieki sacentīsies spiningošanā no laivas, biatlonā, kas sniega trūkuma dēļ šogad aizstāts ar krosu un šaušanu, skrējienu apvidū, kā arī hokejā.

7. janvārī, plkst. 19.30 Vidzemes Olimpiskajā centrā hokeja spēlē tiksies otra Latvijas Bruņoto spēku komanda ar ASV karavīru komandu. 8. janvārī plkst. 10.00 notiks hokeja spēle starp Igaunijas un Lietuvas komandām, bet plkst. 18.15 uz ledus izies Zviedrijas un ASV karavīru komandas.

9. janvārī plkst. 10.00 sacentīsies Lietuvas un Latvijas bruņoto spēku hokeja komandas, bet plkst. 11.15 Zviedrija pret otru Latvijas bruņoto spēku komandu. Tās pašas dienas pēcpusdienā plkst. 17.00 un 18.15 gaidāmas pirmās divas pusfināla spēles, savukārt 10. janvārī plkst. 9.00 spēle par 5. vietu, plkst. 10.15 spēle par 3. vietu, bet jau plkst. 11.30 finālā izšķirsies šā gada uzvarētāji.

Septītās Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles aicināts apmeklēt ikviens interesents, tostarp arī komandu cīņas hokejā Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā. Ieeja uz spēlēm ir bez maksas.

Šā gada Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles Nacionālo bruņoto spēku Sporta klubs organizē sadarbībā ar Cēsu un Valmieras pašvaldību.

Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles Latvijā norisināsies trešo reizi. 2014. gadā Latvijas Bruņotie spēki organizēja pirmās Baltijas valstu Karavīru ziemas sporta spēles. Pagājušajā gadā Baltijas valstu karavīru ziemas sporta spēles notika Tallinā, Igaunijā, savukārt nākamgad plānots, ka sacensības norisināsies kādā no Lietuvas pilsētām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI