DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
18. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina sabiedrības integrācijas projektu konkursu nevalstiskajām organizācijām

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina sabiedrības integrācijas konkursu nevalstiskajām organizācijām projektu īstenošanai 2020.gadā.  Konkursa mērķis ir veicināt integrāciju Rīgas pilsētā un sekmēt saliedētas sabiedrības veidošanos, kurā  ir augsts iedzīvotāju līdzdalības un sadarbības līmenis, kā arī tiek respektētas demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.

Konkursā aicinātas piedalīties biedrības, nodibinājumi vai reliģiskas organizācijas, kuras darbojas Rīgā un to darbība saistīta ar sabiedrības integrācijas jautājumiem. Projektu īstenošana jāplāno laikā no 2020.gada 17. februāra līdz 15. novembrim.

Finansējums projektu aktivitāšu īstenošanai tiks piešķirts šādās tematiskajās jomās:

  • pilsoniskās līdzdalības un savstarpējās sadarbības attīstība;
  • sociālās integrācijas veicināšana;
  • iecietības veicināšana un jebkādas diskriminācijas novēršana.

Projektu pieteicēji aicināti pievērst uzmanību konkursa nolikumam, kurā ir izmaiņas salīdzinot ar iepriekšējo gadu konkursa nolikumu.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē www.integracija.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2020. gada 15. janvāra, plkst. 16.00

Lai palīdzētu interesentiem no biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskajām organizācijām sagatavot projekta pieteikumu tiks rīkots informatīvs seminārs, kas notiks 7. janvārī plkst. 16.00 Rīgas Kongresu nama (Kr. Valdemāra iela 5) 214. telpā. Pieteikums (vārds, uzvārds, biedrība) dalībai seminārā jānosūta uz e-pasta adresi sanita.lace@riga.lv līdz 6. janvārim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI