DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Aicina uz ceturtā sējuma "Latvijas Ārlietu simtgade. Pasaules doma un Latvija" prezentāciju

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Ārpolitikas institūts (LĀI), sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un Latvijas Republikas Saeimu, Latvijas ārlietu simtgades projekta ietvaros aicina uz ceturtā sējuma "Latvijas Ārlietu simtgade. Pasaules doma un Latvija" prezentāciju. Šodien, 15. novembrī, pulksten 13:00 Rīgas Latviešu Biedrības nama Līgo zālē.

Diskusijā piedalīsies Ivars Ījabs, Eiroparlamenta deputāts, Iveta Kažoka, PROVIDUS direktore un vadošā pētniece, kā arī Ineta Ziemele, Satversmes Tiesas priekšsēdētāja. Diskusiju vadīs Mārtiņš Daugulis, LĀI pētnieks.

Pasākuma tiešraidei varēs sekot līdzi LĀI facebook kontā kā arī www.liia.lv

Šīs grāmatas uzdevums ir skaidrot pasaules domas ietekmi uz Latviju. Autori aplūko pašnoteikšanās, nacionālisma, vadonisma, feminisma, neatzīšanas politikas, “vēstures beigu” un “civilizācijas sadursmes” idejas, legālisma un cilvēktiesību attīstību, kā arī šo ideju ietekmi uz Latviju – uz Latviju kādā dzīvojam šodien.

Publikācija PDF versijā ir brīvi pieejama mūsu mājas lapā www.liia.lv

"Latvijas ārlietu simtgade. Pasaules doma un Latvija” turpina publikāciju sēriju par idejām, darbiem un personībām, kā arī scenārijiem nākotnei Latvijas ārpolitikā. Šīs grāmatas uzdevums ir skaidrot pasaules domas ietekmi uz Latviju. Autori aplūko pašnoteikšanās, normatīvā multilaterālisma, nacionālisma, vadonisma, feminisma, neatzīšanas politikas, “vēstures beigu” un “civilizācijas sadursmes” idejas, legālisma un cilvēktiesību attīstību, kā arī konkrēto ideju ietekmi uz Latviju.

Projektu atbalsta Latvijas Republikas Ārlietu ministrija un Latvijas Republikas Saeima.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI