DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts aizsardzība

Par godu Robežsargu dienai un Valsts robežsardzes simtgadei norisināsies interaktīvs pasākums

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 9. novembrī, no plkst. 10.00 – 15.00 par godu Robežsargu dienai un Valsts robežsardzes simtgadei Rīgas Pasažieru ostas piestātnes laukumā norisināsies interaktīvs pasākums, kura ietvaros varēs iesaistīties vairākās aktivitātēs, tostarp Valsts robežsardzes patruļkuģa “Rānda” un labvēlīgu laikapstākļu gadījumā Valsts robežsardzes helikoptera “Agusta Bell 206B” apskatē.

Pasākuma laikā ikviens varēs aplūkot kuģa “Rānda” darba telpas, iekārtas un aparatūru, kā arī iepazīties ar helikoptera “Agusta Bell 206B” uzbūvi no iekšpuses. Robežsargi interesentiem pastāstīs par kuģa un helikoptera tehniskajām iespējām un vispārējiem uzdevumiem.

Apmeklētāji varēs izmēģināt savas prasmes dažādu valstu personu apliecinošu dokumentu atpazīšanā un personu seju identifikācijā, kā arī aizturēt un uzlikt roku dzelžus pārkāpējam aktivitātē “Sagūsti robežpārkāpēju”.

Neizpaliks arī kinologu paraugdemonstrējumi, kuru ietvaros tiks rādīta suņu paklausība un narkotisko vielu meklēšanas prasmes.

Klātesošie varēs aplūkot tādu robežsardzes tehniku kā džipu “Toyota Hilux”, kas ir aprīkots speciālo uzdevumu veikšanai, sniega motociklu un kvadriciklu, ar kuru būs iespējams arī pavizināties.

Interesentus iepazīstinās ar robežsardzes tehniskajiem, speclīdzekļiem un ieročiem, kā arī trauksmes grupas ekipējumu.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Svinam svētkus kopā!

Pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI