DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ar konkursa līdzfinansējumu Jēkabpilī papildināts bērnu rotaļu laukuma aprīkojums

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Realizējot “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2018” piešķirto finansējumu, Jēkabpils pilsētā papildināts bērnu rotaļu laukuma aprīkojums pirmsskolas izglītības iestādē (PII) “Zvaigznīte”, Jaunajā ielā 43. Bērnu rotaļu laukumā izveidots virvju tunelis ar slidkalniņu un divu veidu virvju šķēršļu trases – viena ar dēlīšiem un otra ar trapecēm. Laukuma teritorijā pievienots vizuāls materiāls – plāksnīte ar informāciju, ka objekts tapis par Jēkabpils pilsētas pašvaldības iegūto finansējumu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas organizētajā  konkursā “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2018”.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps informē: “Bērni ir mūsu nākotnes pamats, tāpēc piešķirtais fiansējums konkursā tiek novirzīts tieši šim mērķim- radīt labāku brīvā laika pavadīšanu pilsētas mazākajiem iedzīvotājiem."

VARAM organizētais konkuss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” norisinās kopš 2017. gada. 2018. gadā Jēkabpils pilsētas pašvaldība veiksmīgi piedalījās konkursā un saņēma balvu 4000 eiro apmērā. Konkursa mērķis ir vērtēt Latvijas pašvaldības, nosakot labākās, kuras nodrošina lielāko atbalstu, kā arī daudzveidīgākos un pieejamākos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem. 2018. gada konkursā tika vērtētas visas 119 Latvijas pašvaldības. Konkursa komisija vērtēšanas laikā izvirzīja papildus nominācijas, īpaši izceļot piecas pašvaldības, par būtisku ieguldījumu un kopsummā piešķirot tām 21 000 eiro.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI