DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents Raimonds Vējonis oficiālā vizītē apmeklēs Itāliju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2019. gada 23. līdz 24. aprīlim Valsts prezidents Raimonds Vējonis oficiālā vizītē apmeklēs Itālijas Republiku. Valsts prezidentu oficiālajā vizītē pavadīs Iveta Vējones kundze.

Oficiālās vizītes laikā Valsts prezidents tiksies ar Itālijas prezidentu Serdžo Matarellu (Sergio Mattarella). Tikšanās laikā plānots pārrunāt iespējas tālāk stiprināt abu valstu divpusējās attiecības, sadarbību Eiropas Savienībā (ES) un NATO, kā arī pārrunāt attīstību ES kaimiņattiecību reģiona valstīs.

Vizītes laikā Valsts prezidents piedalīsies Latvijas dienu Itālijā atklāšanā. Latvijas dienas Itālijā turpināsies ar plašu kultūras un ekonomisko pasākumu programmu vairākās Itālijas pilsētās – Romā, Milānā un Venēcijā un norisināsies līdz šī gada beigām. Tāpat Raimonds Vējonis piedalīsies Latvijas – Itālijas biznesa foruma atklāšanā, kurā būs plaši pārstāvēti Latvijas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju nozares uzņēmumi, kā arī Itālijas uzņēmēji, kas jau uzsākuši vai plāno uzsākt uzņēmējdarbību Latvijā.

Savas oficiālās vizītes noslēgumā Valsts prezidents Raimonds Vējonis teiks uzrunu izstādes “Latvija un Itālija – 100 draudzības gadi” prezentācijā, kas notiks Romas nacionālajā pētījumu institūtā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI