DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija kādas sievietes īpašumā konstatē nelegālo alkoholu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts policijas amatpersonas Rucavas pagastā konstatēja, ka kāda sieviete pie sevis glabā nelegālo alkoholu. Valsts policija ir pabeigusi izmeklēšanu šajā kriminālprocesā un tas ir nodots Liepājas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas pagājušā gada novembrī Rucavas pagastā 1944.gadā dzimušas sievietes īpašumā konstatēja nelegālo alkoholu, kas satur 10,27 litrus absolūtā spirta. Sieviete alkoholu glabāja gan malkas šķūnī, gan savā mājā.

Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Sieviete iepriekš nekad nav nonākusi policijas redzeslokā. Šobrīd viņai ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Valsts policija ir pabeigusi izmeklēšanu kriminālprocesā un nodevusi to Liepājas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Pielikumā attēls ar nelegālo alkoholu sievietes īpašumā

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI