DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. septembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze

VID dibināšanas 25.gadadienai veltītā konferencē diskutēs par nākotnes izaicinājumiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par godu Valsts ieņēmumu dienesta dibināšanas 25.gadadienai un ēnu ekonomikas mazināšanas sekmēšanai, šī gada 12.septembrī notiks vērienīga starptautiska konference “VID 25: Atvērti nākotnei”. Konferenci atklās VID ģenerāldirektora p.i. Dace Pelēkā, Ministru prezidents Māris Kučinskis, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, kā arī vadošo uzņēmējus pārstāvošo organizāciju vadītāji. Paneļdiskusijas vadīs un tajās piedalīsies VID vadošās amatpersonas, dažādu jomu eksperti no privātā un publiskā sektora, kā arī Zviedrijas nodokļu administrācijas Nodokļu direktore Petra Jakobsena (Petra Jacobsen). 

Konferencē diskutēs par dažādiem mūsdienās aktuāliem tematiem un nākotnes izaicinājumiem ēnu ekonomikas mazināšanas jomā. Piemēram, par jauno tehnoloģiju un ekonomikas modeļu izaicinājumiem un iespējām; kādas ir X, Y un Z paaudžu atšķirības un realitāte Latvijā un kāda būs to ietekme uz nodokļu politiku; vai robotizācija ir neizbēgams process un kāpēc galu galā ir jāmaksā nodokļi? 

Konferences norises vieta: Konferenču centrs "Citadele", Republikas laukums 2a, Rīga. Konferences programma un cita informācija pieejama VID tīmekļvietnes sadaļā “Aktualitātes”.

Konference tiek organizēta un finansēta sadarbībā ar Valsts administrācijas skolas īstenoto Eiropas Sociālā fonda projektu Nr.3.4.2.0 /15/I/002 “Valsts pārvaldes cilvēkresursu profesionālā pilnveide korupcijas novēršanas un ēnu ekonomikas mazināšanas jomā”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI