DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Atrodi savu telpaugu! LU Botāniskais dārzs aicina uz augu tirdzniecību

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 19. jūnijā, no plkst. 13.00 līdz 18.00 notiks Latvijas Universitātes Botāniskā dārza augu tirdzniecība, piedāvājot katram interesentam papildināt privāto kolekciju ar dažādiem zaļiem un ziedošiem augiem.

Jau tradicionāli gadskārtu tirdziņu laikā LU Botāniskais dārzs apmeklētājiem piedāvā iespēju iegādāties īpaši tirdzniecībai sagatavotus krāšņus un veselīgus augus, kurus audzējuši un lolojuši pieredzējušie LU Botāniskā dārza speciālisti.

Šoreiz tirdzniecībā, ne tikai augi, kas palīdzēs apzaļumot mājvietu, bet arī tādi, kas priecēs ar košiem ziediem. Piedāvājumā būs krāšņās angļu pelargonijas, karaliskas fuksijas un hibiski, jeb Ķīnas rozes. Ierobežotā skaitā būs pieejamas psīdijas, Meiera asparāgi, plektranti, un kafijas koki, kā arī Jāņu laikam tik piemērotās papardes, nātres un citi krāšņi augi. Visvieglāk īsto augu izvēlēties būs, atnākot uz LU Botānisko dārzu tirdzniecības dienā un to izvēloties klātienē.

LU Botāniskā dārza augu tirdzniecība notiek vasaras saulgriežu pasākuma “Vakars pie Jāņuguns” ietvaros,  kas 19. jūnijā, no plkst. 18.00 līdz 22.00 ar dejām, dziesmām, uguns liesmām, kvalitatīvu latviešu tirgotāju produkciju un kino klasiku  priecēs LU Botāniskā dārza apmeklētājus, palīdzot noskaņoties gada gaišākajiem un dzīvākajiem svētkiem - Jāņiem. Uzrādot čeku par telpauga iegādi 19. jūnijā, ieeja uz pasākumu – bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI