NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
22. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Tieslietas
16
16

Likumi.lv videogids: zini un izmanto vietnes iespējas!

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vai zināji, ka tiesību aktu vietnē likumi.lv pieejami divi meklētāja veidi – ātrais un izvērstais meklētājs? Kā pāris soļos nokļūt līdz visiem Latvijā spēkā esošajiem likumiem? Kā atrast Ministru kabineta noteikumus, kas izdoti uz kāda likuma panta pamata? Un vai zini, kā pieteikties paziņojumiem e-pastā par izmaiņām kādā konkrētā tiesību aktā? Par šīm un citām vietnes likumi.lv iespējām uzzini videoanimācijā!

Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis”, kura informatīvās platformas daļa ir vietne likumi.lv, aicina ikvienu interesentu ielūkoties videogidā par tiesību aktu vietnes piedāvātajām iespējām. Tas var kļūt par noderīgu palīgu gan jaunam lietotājam, gan ilggadējam lietpratējam, kas vietni izmanto ikdienas darbā, studijās vai citās dzīves situācijās.

Nepilnu sešu minūšu garumā ir izklāstīts, kā meklēt tiesību aktus, kā atrast informāciju tiesību aktu sarakstos un atvērumos, kā izmantot rīkjoslas un iespējas, kas pieejamas pie pantiem, un kā iestatīt personalizētos meklējumus. Šis detalizētais ieskats var atvieglot un padarīt ērtāku turpmāko darbu īpaši tiem lietotājiem, kuriem ir padziļinātas prasības un vajadzības tiesību aktu atlasē vai darbam ar dokumentu.

Videogids ir pieejams gan tā pilnajā versijā, gan atsevišķi pa daļām, lai ikviens interesents rastu atbildes uz sevi interesējošajiem jautājumiem pēc iespējas ātrāk. Visi video ir pieejami oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” “Youtube” kontā atsevišķā atskaņošanas sarakstā:

Par vietnes likumi.lv satura jaunumiem un iespējām var operatīvi uzzināt, arī sekojot vietnes kontiem sociālajos medijos: feisbukā, tviterī un instagramā.

Zini un izmanto!

Labs saturs
16
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI