NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
06. septembrī, 2010
Lasīšanai: 5 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Valsts pārvalde
7
7

LV.LV piedāvā jaunu sadaļu "Amatu konkursi" - visas vakances valsts pārvaldē

Publicēts pirms 13 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Amatu konkursi strukturēti tabulā, un tie automātiski sakārtoti pēc publicēšanas datuma oficiālajā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”. Taču tos var kārtot pēc visiem tabulas aiļu nosaukumos norādītajiem kritērijiem, piemēram, kārtot sludinājumus pēc pieteikšanās termiņa vai darba laika.

Ieskaties un izmanto! Turpmāk visi oficiālajā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” publicētie amatu konkursi apkopoti atsevišķā sadaļā, lai portāla „LV.LV” lietotāji var pārskatāmi un vienuviet iepazīties ar aktuālajām vakancēm valsts pārvaldes iestādēs. Arī meklētājs papildināts ar jaunu iespēju – oficiālos paziņojumus (sludinājumus) var atlasīt vienas sludinājumu grupas ietvaros, piemēram, meklēt tikai „Amatu konkursos”, „Izsolēs” vai „Komercreģistra ziņās”.

Amatu konkursi ikdienā ir viena no visvairāk lasītajām informācijām katra oficiālā laikraksta „Latvijas Vēstnesis” laidiena e-versijā (www.vestnesis.lv). Tagad šo informāciju piedāvājam sakārtotu arī atsevišķā blokā, papildinātu ar vairākiem satura pārvaldības rīkiem un atlases iespējām. Ar amatu konkursu arhīvu (strukturētu pēc laikraksta laidieniem) var iepazīties „Latvijas Vēstneša” e-arhīvā, taču ikdienas darbam, lai iepazītos ar jaunāko informāciju, iespējams, par noderīgu palīgu kļūs portāla „LV.LV” jaunā sadaļa „Amatu konkursi”.

Ko lietotājiem piedāvā sadaļa „Amatu konkursi”? Pilnīgu kopainu un vienuviet sakārtotu informāciju par vakancēm valsts pārvaldes iestādēs (apkopoti konkursi, kas publicēti no 13. augusta). Tā kā sadaļa izveidota uz oficiālo publikāciju bāzes, piedāvājam pilnīgu un strukturētu oficiālajā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” izsludināto un šobrīd aktuālo amatu konkursu sarakstu, proti, tie konkursi, kuriem beidzies pieteikšanās termiņš, netiek arhivēti - tātad redzama tikai jaunākā un šobrīd aktuālā informācija.

Lietotājiem svarīga informācija - sadaļa katru darbdienu tiek papildināta ar jaunākajā „Latvijas Vēstneša” numurā publicēto informāciju, tādēļ tā ir uzticams un aktuāls informācijas avots. Lai saņemtu e-pastā jaunumus par svaigākajām ziņām, var izmantot arī pakalpojumu RSS – var atsevišķi parakstīties uz sadaļas „Amatu konkursi” jaunumiem. Plašāk par RSS pakalpojumu var izlasīt šeit.

Izeja uz sadaļu izvietota sākumlapā (skat. informatīvo banerīti "Visas vakances" ekrāna kreisajā stūrī ) un arī sadaļā „Sludinājumi”.

Amatu konkursi strukturēti tabulā, un tie automātiski sakārtoti pēc publicēšanas datuma oficiālajā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”. Taču tos var kārtot pēc visiem tabulas aiļu nosaukumos norādītajiem kritērijiem (piemēram, lai pārskatāmi grupētu sludinājumus, klikšķiniet uz nosaukumiem  „Amats” vai „Darba vieta”).

"Sadaļa katru darbdienu tiek papildināta ar jaunākajā „Latvijas Vēstneša” numurā publicēto informāciju, tādēļ tā ir uzticams un aktuāls informācijas avots."

Iespējams, var noderēt arī šādas iespējas:

  • tabulā amatu konkursa publicēšanas datums (iekrāsots zils) ir izeja uz pirmpublikāciju „Latvijas Vēstnesī”;
  • atvērtu paziņojumu var izdrukāt vai nosūtīt uz to saiti.

Lai oficiālo paziņojumu lietošana kļūtu ērtāka un uzlabotu informācijas pārskatāmību, arī meklētājs („Izvērstā meklēšana”) papildināts ar jaunu atlases kritēriju – meklēšana noteiktā sludinājumu grupā, piemēram, „Amatu konkursi”, „Izsoles” vai „Uzņēmuma reģistra ziņas”. Aktivizē meklēšanu „tikai sludinājumos” un izvēlies vajadzīgo!

Atgādinām, ka tiesību aktu skaidrojumu portāls „LV.LV” „Par likumu un valsti” ir pozicionēts un funkcionāli attīstīts kā sabiedriskā platforma valsts dialogam ar sabiedrību (un otrādi). Portāla darbības mērķis ir saistīts ar LR Satversmes 90. panta „Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības” īstenošanu:

  • nodrošināt vienkopus iedzīvotājiem aktuālu, precīzu un noderīgu informāciju un skaidrojumus par tiesisko regulējumu Latvijā (t.sk. par tiesību aktu izstrādes un izmaiņu procesu; likumdošanas iniciatīvām) un valsts pakalpojumiem iedzīvotāju tiesību, pienākumu, atbildības kontekstā;
  • Latvijas pilsoniskās sabiedrības, tiesiskās domas un sociālekonomiskās attīstības vārdā veicināt dialogu starp sabiedrību un valsti.

Portāla jaunumiem var sekot arī tviterī: www.twitter.com/portals_lvlv

Labprāt uzklausītu jūsu atsauksmes par portālu „LV.LV”, jaunievedumiem un arī ierosinājumus tā pilnveidošanai!

Labs saturs
7
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI