DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Informatīvs seminārs medniekiem par lietotni “Mednis”

Publicitātes foto

Saistībā ar grozījumiem Medību noteikumos, kas no 1. aprīļa paredz lietotnes “Mednis” izmantošanu visu nomedīto dzīvnieku reģistrēšanā, 27. martā medību kolektīvu pārstāvjiem tiek organizēts informatīvs tiešsaistes seminārs.

1.aprīlī sāksies jaunā 2024./2025. gada medību sezona, kas medību saimniecībā ienesīs būtiskas pārmaiņas kārtībā, kādā notiks informācijas aprite par nomedītajiem medījamo sugu dzīvniekiem. Atbilstoši izmaiņām Medību noteikumos mobilā lietotne “Mednis” kļūs par rīku, kas praktiski aizstās gan fiziskos savilcējus, gan pienākumu medniekiem sagatavot un nosūtīt Valsts meža dienestam atskaites par savilcēju izmantošanu un nomedītajiem dzīvniekiem. No 1.aprīļa lietotnē “Mednis” būs jāreģistrē visi nomedītie dzīvnieki.

Semināra laikā Valsts meža dienesta un lietotnes “Mednis” izstrādātāja AS “Latvijas valsts meži” pārstāvji informēs par lietotnes jaunākajām izstrādēm, ikdienas lietošanas padomiem un grozījumiem Medību noteikumos, kā arī atbildēs uz mednieku jautājumiem.

Informatīvais seminārs medniekiem par lietotni “Mednis” notiks 27.03.2024. plkst. 13.00 tiešsaistē. Vēlāk būs pieejams arī semināra ieraksts.

Valsts meža dienests aicina uz e-pastu: lelde.zirina@vmd.gov.lv iesūtīt aktuālos jautājumus par izmaiņām Medību noteikumos un  lietotnes “Mednis” izmantošanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI