DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Šonakt turpināsies autostāvvietu tīrīšana Stabu, Bruņinieku, Artilērijas, Brīvības ielā un citviet Rīgā 

Naktī uz 7. decembri turpināsies “Rīgas satiksmes” apsaimniekoto autostāvvietu tīrīšana. Sniegs tiks tīrīts no autostāvvietām Stabu, Bruņinieku, Artilērijas un Brīvības ielas. Tāpat tiks turpināti iesāktie darbi posmā no K. Valdemāra ielas līdz Eksporta ielai, kā arī autostāvvietās starp Valmieras un Avotu ielām. Intensīvākie darbi būs laikā no plkst.20.00 līdz 6.00 no rīta. Lai darbi noritētu raitāk “Rīgas satiksme” aicina autovadītājus šajā posmā automašīnas nenovietot, jo tas būtiski apgrūtina autostāvvietu tīrīšanas darbus. 

Naktī uz 6. decembri iztīrītas “Rīgas satiksmes” apsaimniekotās autostāvvietas 26 627 kvadrātmetru platībā. Savukārt laika posmā no 1. decembra līdz 5. decembrim iztīrītas stāvvietas 40 685 kvadrātmetru platībā un izvesti 960 kubikmetri sniega. Kopumā “Rīgas satiksme” apsaimnieko autostāvvietas ar kopējo platību 91 479 kvadrātmetri, tādējādi turpinot darbus šādā intensitātē tie tiks pabeigti tuvāko dienu laikā. 

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI