DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Atvērta pieteikšanās EPALE akadēmijas nodarbībai “Angļu valoda pieaugušo izglītības projektos”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma EPALE aicina pieteikties bezmaksas EPALE akadēmijas nodarbībai “Angļu valoda pieaugušo izglītības projektos”, kas norisināsies 2022. gada 10. martā no plkst. 10.00 līdz 14.00 tiešsaistē, Zoom platformā.

Pieteikties nodarbībai aicinām līdz 6. martam. Plašāka informācija pieejama EPALE vietnē. Semināra mērķauditorija ir pieaugušo izglītotāji, kas īsteno vai plāno īstenot starptautiskus projektus pieaugušo izglītības jomā. Mācībām lūgums pieteikties dalībniekus ar “B” jeb “intermediate” angļu valodas zināšanu līmeni.

Nodarbības mērķis ir palīdzēt dalībniekiem sagatavot projekta idejas angļu valodā, apgūt nepieciešamo terminoloģiju, kā arī izmantot noderīgas digitālās platformas un saites angļu valodas apguvei un papildināšanai. Mācībās tiks pielietotas divas metodes - mācīties darot un  pieredzē balstīta mācīšanās, kuru laikā būs iespēja iegūtās teorētiskās zināšanas pārbaudīt praktiskos uzdevumos.

EPALE akadēmijas nodarbību vadīs Dr.sc.administr., Asoc. profesore Iveta Cīrule. Pēc izglītības I. Cīrule ir sinoloģe, tai skaitā apguvusi angļu valodu kā otro valodu, viņai ir doktora grāds biznesa vadībā un ilggadēja pieredze starptautisku projektu ieviešanā izglītības un pētniecības jomā. 

2021. gadā EPALE Latvija iepazīstināja ar EPALE akadēmiju, kurā aicināts iesaistīties ikviens pieaugušo izglītības jomas profesionālis, kurš vēlas apgūt jaunas un praktiskas iemaņas, kas būtu noderīgas ikdienas darbā, bet formālās izglītības vidē nereti netiek piedāvātas. Akadēmijas mērķis ir radīt pieaugušo izglītības profesionāļu kopienu, vienlaikus stiprinot tās sadarbību, informācijas apmaiņu, kā arī EPALE platformas atpazīstamību Latvijā. Dalība EPALE organizētajās aktivitātēs un EPALE platformā ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI