DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
7
7

Mobilā vakcinācijas punkta – autobusa darba grafiks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā to, ka pēdējo nedēļu laikā rēzekniešu interese par vakcinācijas procesu ir ievērojami pieaugusi, mobilais vakcinācijas punkts – autobuss Rēzeknē darbosies vismaz vēl mēnesi. Vakcīnācijas autobusa darba laiks ir no plkst. 9.00 līdz 16.00 bez brīvdienām.

Pirmdienās, izņemot 8. novembri, autobuss stāvēs Vipingā pie veikala “ELDO” (Meža ielā 9), otrdienās un trešdienās autobuss būs stāvvietā pie veikala “Maxima XX” (Atbrīvošanas alejā 141), ceturtdienās un piektdienās stāvvietā pie veikala “Lidl” (Atbrīvošanas alejā 125), brīvdienās (sestdienās un svētdienās) – stāvvietā Latgales ielā 54 (teātra “Joriks” kādreizējā atrašanās vieta).

Vakcinācija notiek ar “Moderna”  un “Janssen” vakcīnu, bet jaunieši vecumā no 12 līdz 25 gadiem var saņemt “Pfizer/BioNTech” vakcīnu.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne. Vecākam vai likumiskajam pārstāvim jābūt līdzi pasei vai personas apliecībai, kā arī apliecinošam dokumentam par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

Labs saturs
7
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI